Vezi aici care este bookmakerul la care vă recomand să pariaţi astăzi! Vă aşteaptă promoții atractive pe întreaga durată a zilei!

A început un nou weekend, ceea ce înseamnă că oferta sportivă este destul de generoasă, în special dacă vorbim despre fotbal. Deși mai durează până încep campionatele de top ale Europei, fără îndoială ai astăzi pe ce paria dacă nu te deranjează să o faci pe competiții secundare.

Prima ligă din România a început ieri iar astăzi se joacă două meciuri: FC Viitorul vs CFR Cluj de la ora 18:30 dar și Steaua vs Petroul de la ora 21:00. Tot astăzi au loc meciuri din liga a doua din Rusia, din țări nordice (Suedia, Finlanda, Norvegia), țări asiatice (Coreea de Sud, China, Japonia) și din competiții sud-americane (Cupa din Chile, Brazilia Serie B) etc. Tot astăzi poți paria pe meciuri de tenis, baschet, volei și din multe alte sporturi.

Dacă te-am convins că merită să pariezi astăzi dar nu știi sigur ce agenție să alegi, atunci am și aici o recomandare, și anumte Sportingbet (deschide cont acum!). Am să îți enumăr câteva motive:

  • oferta sportivă este generoasă și conține o diversitate mare de opțiuni de pariere indiferent de sport și competiție.
  • poți paria inclusiv live pe toate evenimentele dorite.

pariuri-live.png

  • cotele oferite sunt destul de bune mai ales dacă obișnuiești să pariezi pe cote mari. De exemplu la pariurile de tipul pauză / final nu prea vei găsi alți bookmakeri care să ofere cote mai bune.
  • primești un bonus atractiv pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON
  • beneficiezi de câștiguri cu până la 35% mai mari la pariurile multiple pe fotbal și tenis prin cadrul promoției Bonusul acumulator.
  • primești rotiri gratuite la jocuri de cazino. Pariază 2 RON pe scorul corect al partidei FC Steaua vs Petrolul Ploiești și vei primi șapte rotiri în jocul Starburst în cadrul promoției Meciul zilei
  • poți lua contul tău Sportingbet cu tine oriunde te-ai afla deoarece site-ul este optimizat pentru telefonul mobil.
  • astăzi este ultima zi din cadrul concursului Super Predictorul Verii. Vei primi zece rotiri gratuite în jocul de cazino Reel Steel dacă dai pronosticuri corecte la cele două meciuri de tenis alese și poți câștiga chiar un iPhone 6 Plus dacă ai pronosticat corect 28 din cele 42 de meciuri alese pe durata turneului de Grand Slam de la Wimbledon. 

super-predictor.png

Pariază și tu astăzi la agenția online recomandată de mine și nu trebuie să-ți mai bați capul cu agențiile de cartier! Poți paria pe orice dorești, la orice oră dorești, fără a mai sta la cozi și fără a mai fi necesar să te deplasezi la agenție de fiecare dată când vrei să pui un pariu!

Pariază și tu acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi