Vezi agenţia de pariuri online licenţiată la care poţi urmări meciurile live în timp ce pariezi

Unul din criteriile principale pe baza căruia un parior alege agenţia online la care să se joace o reprezintă transmisiile live video. De-a lungul timpului au existat destul de puţini bookmakeri care să ofere o gamă largă de transmisii video, dar totuşi au fost câţiva. La început era Bwin, după care a venit Bet365, iar între timp au mai fost şi alţii cu un număr mai mic de transmisii, precum sportingbet.ro, PartyBets, Gamebookers şi alţii. O parte din agenţiile din această listă s-au retras de mult din România, Sportingbet nu mai oferă transmii de ceva vreme (poate ocazional, dar foarte puţine), iar Bet365, ca şi orice alt bookmaker nelicenţiat, nu va mai putea fi accesat începând cu 10 septembrie 2015 conform OUG 77/2009, actualizată prin legea 124/2015.

Care este singura agenţie licenţiată care oferă transmisii live video?

Există însă o agenţie de pariuri care în ultimii ani a oferit un număr de transmisii live video comparabil cu cel oferit de Bet365, oferă în continuare, şi mai mult decât atât, este unul din puţinii bookmakeri care a aplicat pentru licenţă. Bineînţeles că este vorba de Unibet, site de pariuri unde prin intermediul acestui link beneficiezi şi de un prim pariu fără risc de 100% în limita a 150 RON. În cele ce urmează voi vorbi despre serviciul de transmisii live video oferit de Unibet şi voi explica de ce este important să urmărim un meci în timp ce pariem pe el.

Deschide un cont acum la Unibet şi primeşti un pariu fără risc de 100% în limita a 150RON!

unibet-tv-2.PNG

Ce evenimente sportive sunt acoperite la Unibet?
Cele mai multe transmisii oferite de Unibet TV sunt bineînţeles din fotbal, dar nu lipsesc nici cele din alte sporturi precum tenis, baschet, hochei pe gheaţă şi multe altele. Mai exact poţi urmări:

  • competiţii importante de fotbal: sunt transmise toate meciurile din trei din cele mai importante cinci campionate din Europa: Spania Primera Division, Germania Bundesliga şi Franţa Ligue 1.
  • competiţii secundare de fotbal: sunt oferite foarte multe transmisii din alte campionate precum: Franţa Ligue 2, Spania Segunda Division, Germania 2. Bundesliga, Letona Virsliga, Bulgaria A PFG, Ecuador Primera A şi multe altele.
  • competiţii internaţionale de fotbal: o parte din meciurile din preliminariile Europa League au fost transmise, ca şi unele partide interţări. Probabil în timp şi alte meciuri de acest gen vor putea fi urmărite.

program-unibet-tv.PNG

  • tenis: multe turnee ATP şi WTA sunt acoperite, iar uneori şi meciuri de la turnee de Grand Slam. Dar va trebui să urmăreşti programul de transmisii pentru a vedea dacă meciul care te interesează este difuzat sau nu.
  • hochei pe gheaţă: sunt acoperite şi majoritatea meciurilor din KHL (Kontinental Hockey League), care este a doua cea mai mare competiţie de hochei din lume după NHL. De asemenea şi meciurile din Liga Campionilor la hochei sunt transmise.
  • baschet: momentan sezonul 2015 / 2016 din NBA n-a început, dar toate meciurile din sezonul precedent au putut fi urmărite la Unibet TV. Alte competiţii precum WNBA sau Campionatul Africii FIBA sunt şi ele acoperite.
  • baseball: Meciurile din MLB fac şi ele parte din oferta Unibet TV.
  • hochei pe iarbă: deşi este un sport mai puţin popular în România, meciurile de la competiţiile importante pot fi şi ele urmărite în timp ce pariezi.
  • alte sporturi: uneori mai poţi găsi şi transmisii din handbal, volei, volei pe plajă, tenis de masă, rugby, darts şi altele.

Cum pot să urmăresc evenimentele sportive transmise de Unibet TV?

În primul rând este important de precizat că nu te costă nimic să urmăreşti transmisiile oferite de Unibet TV. Trebuie doar să fii logat şi să ai minim 0.01 RON în cont. În caz că nu mai ai nici un ban pe cont ai acces în continuare la transmisii live pentru încă 24 de ore din momentul procesării ultimului pariu.

Pentru a vedea programul complet cu evenimentele transmise live video, accesează secţiunea "Pariuri" iar în categoria "Extra" vei găsi opţiunea "Unibet TV". De aici poţi vedea programul complet pentru ziua şi sportul care te interesează.

unibet-tv.PNG

De asemenea, atunci când navighezi prin oferta sportivă vei vedea că în dreptul anumitor evenimente apare un simbol "TV". Asta înseamnă că acel meci este disponibil live video. 

În anumite situaţii (nu foarte des totuşi) există posibilitatea ca un eveniment să fie marcat ca fiind disponibil pentru transmisii live video, dar de fapt acesta să nu fie. Astfel de erori apar atunci când un eveniment este transmis de Unibet TV dar nu este disponibil pe teritoriul ţării noastre, când eşti plecat din ţară sau când nu eşti autentificat în cont.

De obicei delay-ul transmisiei este destul de mic, ca şi în cazul unei transmisii la televizor (aproximativ 10 secunde).

Unibet TV de pe telefon sau tabletă

Chiar dacă nu eşti acasă, poţi urmări direct de pe telefon sau tabletă evenimentele preferate datorită aplicaţiei Unibet TV. Aceasta poate fi folosită atât pe dispozitivele cu IOS, cât şi pe cele cu Android. Aplicaţia se numeşte "Unibet Sports TV Guide" şi poate fi descărcată din App Store şi din Google Play.

Prin această aplicaţie poţi de asemenea vedea cotele actualizate pentru orice meci în direct şi lista cu meciuri transmise de Unibet TV. 

unibtet-tv-mobil.PNG

De ce este important să putem urmări live video evenimentele pe care pariem?

Mulţi pariori profesionişti spun că trebuie să evităm pentru pariuri live acele evenimente sportive pe care nu le putem urmări live video. Statistici, jucători indisponibili şi alte lucruri pot conta destul de mult în ceea ce priveşte pariurile pre-meci, dar când vorbim de pariuri live, modul în care un meci se desfăşoară devine factorul cel mai important. Iar noi nu putem şti ce se întâmplă atâta timp cât n-avem acces la o transmisie live video.

De exemplu într-un meci de fotbal între o echipă slabă şi una bună scorul este de 0:0 în minutul 75, iar noi fără a urmări meciul suntem tentaţi să pariem pe echipa mai titrată bazându-ne pe faptul că aceasta va sparge gheaţa în cele din urmă. Dar poate aceasta nu este în formă bună, poate ceva nu merge în jocul ei aşa cum ar trebui, poate că adversara sa chiar a prins o zi foarte bună; acestea sunt lucruri pe care nu le putem şti dacă nu avem acces la o transmisie live video.

Iar acesta este doar un exemplu; există foarte multe motive pentru care transmisiile live sunt foarte importante atunci când pariem live, dar despre acestea vom vorbi pe larg în alte articole.

Deschide un cont acum şi primeşti un pariu fără risc de 100% în limita a 150RON! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi