Veste şoc în fotbalul mondial: Patrick Kluivert, implicat în mafia pariurilor!

Şefii lui PSG dau din colţ în colţ - directorul sportiv al clubului, Patrick Kluivert a fost prins că a jucat la pariuri! Fostul mare jucător al "Portocalei Mecanice" face obiectul unei anchete a poliţiei olandeze, care îl suspectează că ar fi jucat la pariuri între 2011 şi 2012, pe când era antrenor la echipa de tineret a celor de la Twente! 

Fost câştigător al Champions League, Kluivert (41 de ani) ari fi jucat sume imense la pariuri, dar pe care nu le-a recuperat. Astfel, el a acumulat datorii de până la 1 milion de euro, moment în care şefii unei reţele a mafiei pariurilor au făcut presiuni asupra lui pentru a-şi achita datoria. 

Interesant e că Patrick Kluivert (Foto: psg.fr) a pariat sume importante inclusiv pe meciurile Stelei din Europa! 

"Strâns" cu uşa de mafia pariurilor

Actualul director sportiv al lui PSG ar fi jucat la pariuri inclusiv pe meciurile grupării la care era antrenor, Twente, şi asta pentru că la acel moment pariurile nu erau interzise! Ancheta demarată încă de anul trecut de poliţia olandeză a dat roade la începutul acestui an, când un număr de 6 suspecţi au fost arestaţi, fiind acuzaţi de implicare în mafia pariurilor. Dat fiind numele lui Kluivert, acesta a fost citat ca martor în proces în cel mai mare secret, procurorii descoperind faptul că fostul fotbalist avea legături cu cei arestaţi! 

Conform anchetatorilor, Kluivert (Foto: psg.fr) le trimitea colaboratorilor săi (care au fost arestaţi) pariurile sale prin mail sau prin SMS, iar aceștia mizau online la case de pariuri din Europa și Asia. Cei aflaţi acum după gratii sunt acuzaţi că au aranjat mai multe meciuri din Olanda și că l-au șantajat pe fostul internaţional cu o înregistrare în care acesta vorbea despre datoria sa acumulată din pariuri.

Steaua nu i-a purtat noroc

Meciurile lui Twente cu Steaua, din 2012, i-au atras atenţia lui Patrick Kluivert, care a mizat sume importante pe dubla din "16-imile" Europa League în urma căreia gruparea patronată de Gigi Becali a fost eliminată cu scorul de 2-0 la general. Nimeni nu ştie însă ce a jucat atunci actualul director sportiv al lui PSG - jurnaliştii olandezi scriu totuşi că acesta ar fi pierdut suma de 3500 de euro. Şi-a recuperat însă banii cu vârf şi îndesat pe următoarele două meciuri jucate de Twente - cu Vitesse, în campionat, şi cu Schalke în Europa. În total, Kluivert ar fi câştigat aproape 20 de mii de euro!! Conducerea lui Twente s-a declarat total surprinsă de aceste dezvăluiri. De asemena, gruparea din Eredivisie se dezice de orice acţiune a fostului lor antrenor. 

Patrick Kluivert (Foto: psg.fr) este unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului olandez. De-a lungul carierei sale, Kluivert a jucat pentru Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia sau PSV Eindhoven. S-a retras de pe teren în 2008, la vârsta de 32 de ani, Lille fiind ultima sa echipă. De-a lungul carierei sale, Patrick Kluivert a marcat 200 de goluri în 470 de meciuri - 40 au fost reuşite în tricoul naţionalei Olandei. A câștigat nu mai puţin de 9 trofee, cel mai important fiind Champions League - cu Ajax în 1995. 

Palmares Patrick Kluivert - ca jucător: 

Ajax

Eredivisie: 1994–95, 1995–96
Trofeul "Johan Cruyff": 1994, 1995
Champions League: 1994–95
Supercupa Europei: 1995
Cupa Intercontinentală: 1995

FC Barcelona - Primera: 1998–99

PSV Eindhoven - Eredivisie: 2006–07

La naţionala Olandei: - locul 4 la CM din 1998 

Palmares Patrick Kluivert ca antrenor:

FC Twente (tineret)

Beloften Eredivisie: 2011–12
Loc 4 Campionatul Mondial (antrenor secund): 2014

Individual

Cel mai bun marcator din Olanda: 2003–2013
Cel mai talentat tânăr jucător din Olanda: 1995
Gheata de Aur Euro 2000: 5 goluri
Ales în echipa turneului la Euro 2000

Vestea că Patrick Kluivert este suspectat de implicare în mafia pariurilor vine la mai puţin de o săptămână după ce fiul acestuia, Justin Kluivert (17 ani / Foto: ajax.nl) a înscris primul său gol ca jucător profesionist pentru Ajax, duminică, în meciul cu Excelsior. Reuşita sa a venit la fix 10 ani de la ultimul gol marcat de tatăl său înainte de a se retrage! Justin Kluivert a bifat o performanță mai bună decât tatăl său, reuşind să înscrie primul gol la 17 ani și 318 zile - față de 18 ani și 58 de zile, cât avea Kluivert senior la debutul său cu gol în fotbalul mare. 

 

Foto: psg.fr

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi