Veste bună pentru pariorii amendaţi de ONJN: mai multe amenzi au fost înlocuite cu avertismente!

Subiectul amenzilor primite de români din partea ONJN a reprezentat capul de afiş al toamnei trecute pentru pariorii din România. Mare parte dintre cei care au jucat la Bet365 între 10 şi 30 septembrie 2015 s-au trezit cu "cadouri" de câte cinci mii de lei. Valoarea amenzii, dar şi faptul că n-au fost înştiinţaţi în prealabil că nu este legal ceea ce fac, i-a făcut pe mulţi dintre cei amendaţi să conteste decizia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

onjn-feature.png

La ceva timp de la acele contestaţii Digi24 anunţă că două persoane - Adrian şi Daniel - "au câştigat fiecare câte un pariu de 5.000 RON". Astfel judecătorii care le-au dat dreptate şi au înlocuit amenzile cu avertismente.

Instanța a admis în parte plângerea contravențională formulată, a înlocuit sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5 mii de lei cu sancțiunea avertismentului.
- Adela Şipeţan, judecător la Judecătoria Timişoara, pentru Digi24

Ambii jucători intervievaţi de Digi 24 (vezi aici declaraţiile complete) au spus că n-aveau de unde să ştie că fac un lucru ilegal deoarece accesul pe site nu le-a fost restricţionat.

ONJN s-a ferit să comenteze hotărârile justiţiei, urmând ca la finalul tuturor litigiilor să facă toate datele publice.

ONJN își rezervă dreptul de a nu comenta hotărârile justiției. După încheierea tuturor litigiilor, ONJN va comunica public situația exactă a amenzilor și sancțiunilor date jucătorilor care nu au respectat prevederile legii.
- comunicat ONJN pentru Digi24

Deciziile primite de cei doi jucători nu sunt definitive.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi