Verratti nu mai e fericit la Paris. Man United, Arsenal şi Inter se bat pe jucătorul lui PSG

Marco Verratti s-a supărat şi vrea să plece de la PSG. S-a săturat să tot fie criticat în presa franceză, iar şefii echipei să nu ia atitudine. "Ar trebui ca jurnaliştii să-i mulţumească lui Dumnezeu că el joacă aici", a declarat impresarul jucătorului italian sosit în 2012 la Paris. Manchester United şi Arsenal îl vor pe mijlocaşul în vârstă de 23 de ani, care în ultimul meci, cu Lille, a fost scos de pe teren după o oră de joc. N-a reuşit să iasă în evidenţă şi a fost fluierat de fanii echipei. "Nu am înţeles atitudinea lor. Dar dacă nu mai sunt dorit, plec, nu e nicio problemă", a anunţat Verratti.

Sunt șocat să citesc anumite articole în presa din Franţa. Jurnaliștii francezi trebuie să se simtă onoraţi de faptul că Marco joacă la Paris. Ei ar trebui să-i mulțumească lui Dumnezeu. Dacă vor continua în acest mod, sunt convins că el va pleca. Și nu mă refer doar la presa scrisă. Există mulţi alţii care nu înțeleg fotbalul și care îl critică pe Marco,

---a spus Donato Di Campli, agentul lui Verratti


Mijlocaşul italian a devenit în aceste condiţii o ţintă şi pentru şefii lui Inter. 118 mii de euro pe săptămână îi oferă Inter lui Verratti, care ar putea veni la pachet cu Laurent Blanc. Tehnicianul francez, care l-a antrenat 4 ani pe Verratti la PSG, este dorit acum la echipă de şefii lui Inter, care nu sunt deloc mulţumiţi de cum joacă echipa sub comanda lui Frank De Boer. După 11 etape, Inter e pe locul 11 în Serie A, cu 14 puncte. Fosta echipă a lui Chivu e la 13 puncte în spatele liderului Juventus.

 

Foto: Associated Press

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi