Verificarea identităţii la Unibet

Vezi cum se verifică identitatea contului la Unibet (intră pe site-ul agenției). Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  este casa de pariuri online la care joacă cei mai mulți români, astfel încât am considerat că este important să vin cu un tutorial care să prezinte toți pașii ce trebuie urmați pentru a îți verifica contul de pariuri.

Deschide cont acum la Unibet şi beneficiază de un super bonus de bun venit!

 

CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

  • copie după carte de identitate / paşaport / permis de conducere (una dintre ele). În această copie trebuie să se vadă clar numărul documentului (CNP, număr pașaport sau număr permis), numele tău întreg şi data naşterii. De asemenea toate detaliile trebuie să fie clare, să se vadă toate colţurile documentului şi acesta nu trebuie să fie expirat. Am un amic căruia i-a fost refuzat copia după buletin pentru că un colț nu era vizibil, deci cei de la Unibet nu glumesc când vine vorba de regulile ce trebuie respectate.
  • copie a cardului de credit/debit faţă şi verso. Pe faţă trebuie să fie vizibile primele şase şi ultimele patru cifre din numărul cardului, iar pe verso trebuie să acoperi codul de securitate CVV (ultimele trei cifre).
  • copie după o factură de gaze, apă, curent, telefon sau extras de cont bancar pentru a dovedi adresa. Numele şi adresa trebuie să fie identice cu cele de pe cartea de identitate şi cu cele înregistrate in cont. Dacă nu ai o factură pe numele tău recomand să citești articolul https://pariurix.com/cum-iti-verifici-contul-la-o-agentie-online-daca-nu-ai-facturi-pe-numele-tau.html

 

CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

  • Intră pe site-ul Unibet și loghează-te pe contul tău.
  • Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus a paginii, și apasă butonul ”Contul meu”.
  • Vei fi redirecționat către o pagină precum cea din poza de mai jos, pe care trebuie să selectezi din meniul din stânga opțiunea ”Contul meu” – ”Verificarea contului”.
  • Apasă pe ”Alegeți fișierele” pentru a încărca documentele solicitate.

unibet-2.png

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Când trebuie să trimit documentele?

În principiu le poți trimite oricând înainte de prima retragere. Nu există un număr limită de zile în care trebuie verificat contul, și nici nu sunt impuse restricții înainte de a efectua această verificare (cu excepția faptului că nu poți scoate banii)
 

Ce formate și dimenisuni maxime sunt acceptate?

Sunt acceptate fișiere în format .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tiff, .doc, .docx și .pdf, cu condiția ca acestea să fie mai mici de 10MB.
 

Pe site-ul Unibet scrie că trebuie doar o copie după un act de identitate, de ce trebuie să uplodez și alte fișiere?

În primă fază este cerut doar un act de identitate, dar dacă depui cu cardul va fi cerut și acest act. Iar factura de utilități va fi și ea solicitată mai devreme sau mai târziu. Astfel poți scăpa de griji trimițând toate actele de la început. Află de la pariurix.com mai multe despre verificarea identității la Unibet!
 

În cât timp este verificat contul?

De obicei durează 1-3 zile lucrătoare în funcție de cât de ocupați sunt angajații Unibet. Dacă ai și alte întrebări ale căror răspuns nu poate fi găsit în acest articol, nu ezita să le postezi pe forumul de discuții Unibet

Deschide cont acum la Unibet şi beneficiază de un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi