Verificarea identității la casa de pariuri online Stanleybet

Ai deschis un cont de pariuri la Stanleybet (D.1280 /29.06.2016), vrei să îl verifici și nu știi cum? PariuriX îți prezintă în paragrafele următoare pașii care trebuie urmați.

stanleybet.png

Ce acte sunt solicitate?

  • copie după un act de identitate: este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți trimite și după permis de conducere sau pașaport.
  • copie după o factură de utilități: trebuie o factură de gaze, curent, internet, TV sau telefon care să conțină numele tău și adresa la care locuiești. Dacă nu poți furniza așa ceva, atunci va fi acceptat și un extras de cont bancar care conține aceste informații. Dacă nu poți face rost nici de un astfel de document, atunci va trebui să urmezi indicațiile din acest articol
  • o copie după card de credit: va fi solicitată doar dacă depui cu cardul. Va trebui să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar nu știu să îți zic exact care. În orice caz, dacă va fi necesar un astfel de document, vei primi un mail cu toate informațiile necesare.

Unde trimit documentele?

Documentele se trimit pe email la adresa: support-ro@stanleybet.com. Recomand să scrii mailul de pe adresa asociată contului tău de pariuri, și să introduci la conținut userul tău.

Află mai multe despre KYC - verificarea identității contului la casele de pariuri online: https://pariurix.com/cum-se-face-verificarea-contului-la-casele-de-pariuri-online.html

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

În cât timp sunt verificare documentele?
Este greu de spus. Poate dura chiar și câteva zile, dar la fel de bine poți să ai contul verificat în doar câteva ore. Eu de exemplu am primit un mail de confirmare în mai puțin de două ore din momentul în care am trimis documentele solicitate.

Pot folosi contul dacă nu este verificat?
Da, dar nu vei putea depune mai mult de 440RON. De asemenea, nu poți solicita retrageri și este posibil să ți se impună și alte restricții. Cel mai bine este să nu amâni prea mult procesul de verificare.

Dacă am întrebări suplimentare unde mă adresez?
Cei de la Stanleybet nu au un serviciu de suport clienți, deci va fi un pic mai greu să iei legătura cu ei.
Dar dacă ai orice întrebare, poți oricând scrie pe forumul nostru de discuții, iar cu siguranță un membru din staff sau unul din pariorii noștri te va ajuta pe cât este posibil.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi