Verificarea identității la agenția Fortuna

Parcurge procesul de verificare KYC la Fortuna Bet pentru a nu avea contul blocat! Noi îți arătăm pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți verifica identitatea contului de pariuri - simplu și rapid!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Ce acte sunt solicitate?

  2. Cum trimit documentele?

  3. Întrebări comune de la pariori

Joacă acum la Fortuna Bet, o agenție de top atât online cât și offline!

1. CE ACTE SUNT SOLICITATE?

  • copie după un act de identitate. Este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți și după pașaport sau permis de conducere.
  • copie după un extras de cont sau după o factură de utilități pe numele tău care să nu fie mai veche de 30 de zile și care să conțină și adresa. Dacă întâmpini probleme în a furniza un astfel de document, atunci cel mai bine este să urmezi pașii din acest articol: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html
  • copie după card bancar - dacă ai depus cu cardul atunci va trebui să trimiți și copii față / verso a acestuia, acoperind o parte din cifre. Vei primi în acest sens instrucțiuni exacte de la staff-ul agenției. 

Actele trebuie să fie în format .jpg sau .png, iar staff-ul Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) recomandă ca acestea să fie scanate. Dacă totuși nu ai un scanner, le poți fotografia cu condiția ca poza să nu fie blurată sau pixelată, iar informațiile să fie clare și citibile.

 

2. CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

Intră pe efortuna.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. În partea de sus a paginii ai un meniu principal, iar mai jos ai un meniu secundar care conține și opțiunea ”Asistență”.

fortuna2.png

 

Dă un click pe aceasta, după care se va deschide o fereastră ce conține mai multe opțiuni, una din ele fiind ”Verificarea identității”. Aici vei găsi un formular unde poți foarte ușor să încarci pozele celor două documente.


3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Cât timp am la dispoziție să trimit actele solicitate?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul tău de pariuri va fi blocat, iar banii de pe acesta vor fi expediați către bugetul statului.
 

Sunt necesare și alte acte?

În mod normal nu, dar în orice moment staff-ul Fortuna (vezi site-ul agenției) are dreptul de a face o verificare amănunțită dacă consideră că acest lucru este necesar.
 

În cât timp este contul verificat?

În mod normal durează 24 – 48 de ore, dar este posibil ca uneori să dureze și mai mult. În momentul în care procesul este finalizat, vei primi o înștiințare pe email.
 

Ce ar mai trebui să știu?

Din secțiunea ”Help” de pe efortuna.ro aflăm că doar angajații Fortuna au acces la datele tale, acestea nu ajung la persoane terțe, iar documentele sunt arhivate într-un centru de date de maximă securitate. Atunci când încarci documentele pe site, ele sunt securizate printr-un certificat SSL. Mai multe informații generale despre procesul de verificare a contului de pariuri poți afla din ACEST ARTICOL.

Joacă acum la Fortuna Bet, o agenție de top atât online cât și offline!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi