Verificarea identității contului de pariuri Netbet

Ai un cont la Netbet (vizitează site-ul agenției) dar nu știi ce ai de făcut pentru a îți verifica identitatea? Atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi arăta tot ce trebuie să știi pe seama acestui subiect.

Joacă la Netbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

netebt-1.png

 

CE ACTE TREBUIE SĂ TRIMIT ȘI UNDE?

În prima fază este suficientă o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc). Cei de la Netbet (D.1279 /29.06.2016) spun că actul trebuie scanat, dar eu cred că dacă nu ai un scanner, atunci poți face o poză cu telefonul mobil cu condiția ca aceasta să fie suficient de clară încât să se înțeleagă fără probleme ce scrie în ea

Actele trebuie încărcate direct pe site-ul Netbet. Dă un click pe nick-ul tău din colțul dreapta sus a paginii, și se va încărca un drop menu din care trebuie să selectezi opțiunea ”Date personale”. Se va deschide o fereastră nouă, iar aici trebuie să intri în PreferințeTrimitere documente.
 

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Este obligatoriu să îmi verific contul de pariuri?

Începând cu data de 06.06.2016, verificarea identității și a corectitudinii datelor introduse în sistem la înregistrare este obligatorie. Până nu îți verifici contul nu vei putea solicita o retragere. Mai mult decât atât, dacă nu verifici identitatea  în termen de 30 de zile de la înregistrare, atunci contul va fi închis iar banii de pe el vor fi virați către bugetul statului conform legii.  Mai multe informații generale despre procesul de verificare a identității poți găsi aici: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html.


Sunt cerute acte suplimentare?

Ca la orice altă agenție de pariuri online, este la discreția operatorului să solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru necesar. Mai devreme sau mai târziu îți va fi solicitată probabil o dovadă a adresei (factură de utilități sau extras de cont bancar), și poate chiar o dovadă a metodei de plată utilizate. Te invit să accesezi subiectul de discuții Netbet de pe forumul Pariurix pentru a vedea ce spun și alți utilizatori ai comunității noastre.
 

În cât timp este verificată identitatea contului?

Din ce știu, cei de la Netbet se mișcă destul de rapid, astfel încât nu ar trebui să dureze mai mult de 24 - 48 de ore până când verificarea contului va fi confirmată.

Joacă la Netbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi