Verificarea identității la Admiral

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri la agenția Admiral (deschide cont acum). Vezi ce documente sunt solicitate, cum pot fi ele trimise, și ce probleme comune au pariorii cu procesul de verificare KYC.

Deschide cont acum la Admiral și încasează un pachet atractiv de bun venit!

 

CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

  • copie după un act de identitate. Cei de la Admiral ne spun că este necesară o copie după buletin sau după pașaport. Permisul de conducere nu este menționat, așa că nu am idee dacă este acceptat sau nu. Actul de identitate este suficient pentru o verificare parțială a contului, dar pentru o verificare completă va trebui să trimiți și documentul menționat mai jos.

  • o dovadă a adresei. Este necesar un act care să conțină numele tău, dar și adresa completă. Aceasta trebuie să corespundă cu cea din buletin și cea utilizată la deschiderea contului de pariuri. Ce act poți trimite? Un extras de cont bancar detaliat, o factură de utilități (curent, gaze, apă, telefonie etc) sau chiar o factură a unei cumpărături online (atâta timp cât conține informațiile menționate). Atenție, documentul nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni! Chiar și așa e discutabil; eu am trimis o factură veche de 2 luni și jumătate și a fost respinsă pe motiv că ”e mai veche de 3 luni” :) Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează ACEST ARTICOL pentru a vedea ce soluții există.

 

VERIFICAREA IDENTITĂȚII LA ADMIRAL - CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

  • Intră pe site-ul Admiral și loghează-te pe contul tău.
  • Dă click pe numele tău din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul Meu”. 
  • De aici selectează ”Cont” - ”Documente” exact ca în poza de mai jos.
  • Apasă pe ”Choose Files” pentru a încărca documentele solicitate.
  • Selectează tipul documentului pentru fiecare act în parte (vei avea de ales între act de identitate și dovadă a adresei).
  • Apasă pe ”Salvează”, iar atunci documentele sunt trimise automat către verificare.


ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Când trebuie să trimit documentele?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis iar toți banii de pe cont vor fi virați către bugetul statului. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

Pentru a putea depăși termenul de 30 de zile este suficientă o verificare parțială, adică să trimiți o copie după un act de identitate. Dar înainte de a putea solicita o retragere va trebui să efectuezi o verificare completă.

 

Ce formate și dimensiuni maxime sunt acceptate?

Nu este menționat acest lucru. Din ce am observat, sunt acceptate sigur formate .jpg, .png și .pdf. Posibil să mai fie și altele. Fiecare document încărcat nu trebuie să fie mai mare de 2MB. Nu cred că are importanță dacă documentul este fotografiat sau scanat, ambele tipuri fiind acceptate. Eu am trimis chiar o factură electronică care a fost acceptată fără probleme.


În cât timp este verificat contul de pariuri?

La mine și la alți pariori a durat doar vreo 3-4 ore. Dar eu mi-am verificat contul la 2-3 zile după ce agenția a intrat pe piața din România, deci este posibil ca staff-ul să fi dat dovadă de un pic de exces de zel. Oricum nu cred că un astfel de proces ar trebui să dureze mai mult de 1-2 zile.

 

Ce probleme pot întâlni?

Eu am întâlnit una singură, pe care am menționat-o și mai sus. Am trimis o factură de utilități din urmă cu 2 luni și jumătate, dar ei au zis că e mai veche de 3 luni deși scria mare pe ea data. De aceea aș recomanda să trimiți o dovadă a adresei cât mai recentă, care să nu fie chiar la limita celor 3 luni. 

Deschide cont acum la Admiral și încasează un pachet atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!