Verificarea contului de pariuri (KYC) la Betfair

Află cum veriifici identitatea contului la Betfair pentru a putea paria fără probleme și fără a avea contul blocat / limitat. Noi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare KYC.

La majoritatea caselor de pariuri online este destul de simplu să îți verifici contul, dar la Betfair (deschide un cont acum) este ceva mai complicat.  Din fericire în acest articol vei găsi toate informațiile necesare de care ai nevoie pentru a putea completa procesul de verificare KYC într-un timp cât mai scurt și fără prea multe bătăi de cap.

Joacă acum la Betfair, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

 

CUM ÎMI VERIFIC CONTUL?

 • Intră pe betfair.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri.
 • Accesează ”Contul meu” – ”Contul meu Betfair”.
 • Accesează ”Detaliile mele” – ”Upload documente
 • Accesează ”Doresc să” și alege opțiunea corespunzătoare documentului pe care vrei să îl verifici.

 

betfair-2.png


CE DOCUMENTE TREBUIE SĂ TRIMIT?

La Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) există mai multe tipuri de verificare:

 • parțială - este de obicei suficientă pentru a putea efectua o retragere
 • completă - ai mai multe facilități, cum ar fi limite mai lejere
 • verificare specială – aceasta este necesară doar dacă vrei să pariezi pe competiții din Australia , cum ar fi de exemplu turneul de Grand Slam Australian Open.

Să vedem ce acte trebuie să trimiți în funcție de opțiunea aleasă în formularul prezentat în poza de mai sus:
 

Îmi confirm vârsta

Trebuie să uplodezi o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere). Acest pas este suficient pentru a face o verificare parțială, asta cu condiția să nu fi depus cu cardul. În caz contrar va trebui să urmezi și următorul pas.
 

Doresc să dovedesc proprietatatea asupra cardului de credit

În cazul în care prima ta depunere este cu cardul, trebuie să atașezi următoarele documente:

 • copie cu fața cardului de credit / debit. Primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. 
 • extras de cont al cardului înregistrat la Betfair. Din nou, primele șase cifre și ultimele 4 trebuie să fie vizibile, iar restul trebuie acoperite. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.
 • extras de cont bancar aferent unei tranzacții Betfair, sau care să conțină numărul cardului. Acest document nu trebuie să fie nici el mai vechi de 3 luni.

Recunosc că în cazul depunerilor cu cardul sunt solicitate mult mai multe documente decât la alte agenții, deci ai putea lua în considerare posibilitatea de a depune printr-o altă metodă de plată, cum ar fi de exemplu printr-un portofel electronic de la skrill.com. În acest caz nu va trebui să trimiți acte doveditoare care să ateste că respectivul cont chiar este al tău.
 

Doresc să efectuez verificarea completă a identității

Dacă dorești o verificare completă, atunci trebuie să trimiți următoarele acte:

 • copie după un act de identitate (ca la confirmarea vârstei).
 • cele trei acte necesare pentru a dovedi proprietatea asupra cardului (cele trei prezentate mai sus). Dacă ai folosit altă metodă de plată, poți sări peste acest pas.
 • factură de utilități sau un extras de cont bancar care să conțină numele tău și adresa ta. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de trei luni.

Dacă dorești o verificare specială care să îți permită să pariezi pe competiții australiene va trebui ca actul de identitate să fie legalizat (aceasta se legalizează la notariat), iar extrasul de cont să aibă semnătura și ștampila băncii.

Știu că s-ar putea la prima vedere să ți se pară un pic complicat, dar dacă citești cu atenție tot ce am scris vei vedea că nu este chiar atât de greu. Dacă totuși nu ai înțeles, te aștept cu un reply mai jos sau în subiectul Betfair de pe forumul de discuții Pariurix.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Dacă fac o verificare parțială voi putea efectua retrageri?

În mod normal da, dar în unele cazuri este posibil să nu poți. Vei fi anunțat de către staff-ul agenției dacă este necesară o verificare completă pentru a putea avea acces la banii tăi.
 

În cât timp este verificată identitatea contului?

În mod normal staff-ul Betfair se mișcă destul de rapid și va procesa solicitarea ta în maxim 24 de ore, dar uneori poate dura și mai mult dacă sunt multe cereri.
 

Dacă am făcut o verificare parțială, pot face apoi o verificare integrală?

Sigur, poți trimite oricând documente în plus față de cele trimise inițial.
 

Cât timp am la dispoziție să îmi verific contul?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile din momentul în care contul a fost deschis.


Joacă acum la Betfair, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi