Vedetele prezente la Unibet Open Bucureşti şi cei mai redutabili jucători înscrişi

unibet-deschidere-bun.png

Vedete din sport şi aşi ai pokerului îşi vor da întâlnire, în perioada 1-4 decembrie, la Bucureşti, în cadrul ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu sunt doi dintre foştii mari fotbalişti care vor participa la unul dintre cele 9 turnee găzduite sub brandul Unibet, în timp ce la Main Event (buy-in de 1100 euro) printre protagoniştii principali se vor număra Mateusz Moolhuizen şi Dan Murariu.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI TURNEE!

Cel mai mare turneu din istoria Unibet Open (premii garantate de 500.000 de euro) se anunţă a fi un succes de răsunet. Toate lucrurile sunt puse deja la punct, în aşteptarea Main Eventului, care va debuta joi.

Dintre cei 800 de jucători înscrişi, românii şi israelienii vor domina din punct de vedere al numărului. Marele pariu al ţării noastre e fără îndoială Dan Murariu, care are în portofoliu deja două turnee câştigate în circuitul Unibet (Varna 2010 şi St. Maarten 2012). El se află şi anul acesta într-o formă deosebită, reuşind să facă trei mese finale, dintre care una la The Wynn Summer Classic, în Las Vegas. Al patrulea cel mai bun român din toate timpurile din punct de vedere al câştigurilor, Murariu a adunat din premii în solida sa carieră peste 2 milioane de dolari.

Dan nu este singurul dublu câştigător în circuitul Unibet Open aflat la start. În fapt, în istoria de 9 ani a francizei, doar doi jucători au reuşit să se impună mai mult de o dată. Mateusz Moolhuizen (învingător la Malta 2011 şi Antwerp 2015) este şi el prezent în capitala României şi, fără îndoială, are planuri mari. Rezultatele pe anul în curs îl recomandă: a câştigat masa finală la Grand Final Saint Vincent şi a ocupat locul secund la Gioco Digitale WPT National San Remo.

ilie-dumitrescu-pariuri.jpg

Marea vedetă dintre jucătorii amatori va fi, fără doar şi poate, fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Ambasador al Unibet în România, omul care ne-a scos pe străzi în 1994 - după optimea fantastică împotriva Argentinei, la World Cup - va participa la Unibet Open High Roller, care începe tot joi, 1 decembrie (buy-in de 2200 de euro). Un alt invitat special este Ionel Dănciulescu, legenda lui Dinamo, care va participa sâmbătă, 3 decembrie, la Cupa Presei.

"Sunt sigur că va fi o sărbătoare pe cinste în Bucuresti, mai ales ca prima zi a turneului coincide şi cu Ziua Naţională a României. Ne dorim să oferim clienţilor noştri cea mai bună experienţă la jocurile de noroc din România, de data aceasta îndreptându-ne atenţia către iubitorii de poker", a declarat Lucian Prisecaru, Manager Unibet Romania, într-un preview al evenimentului.


Pachet special pentru ultimul român rămas în cursă


Organizatorii au pregătit mai multe surprize participanţilor, printre ele un concurs "last longer", destinat exclusiv românilor înscrişi în turneu. Concret, ultimul român rămas în competiţie va primi un pachet în valoare de 2.000€ pentru următorul festival programat, Unibet Londra, compus din tichet pentru Main Event, bani de drum şi cazare.

Pentru a putea participa la această promoţie, trebuie să fii cetăţean român, să ai un cont Unibet Poker deschis înaintea începerii turneului şi să porţi un "badge" Unibet Open - un sticker brodat cu logoul circuitului şi tricolorul românesc. Pentru a fi eligibil, înainte de start trebuie să comunici organizatorilor numărul contului deschis.

Aşa cum Unibet ne-a obişnuit, turneul va fi transmis live pe Twich ( www.twitch.tv/unibetpoker). Toate detaliile şi o serie de alte informaţii despre turneul de la Bucuresti pot fi aflate aici, pe site-ul oficial al competiţiei.

Unibet Poker este o cameră de poker și gaming online, fondată în anul 1997 și licențiată în România din anul 2015, axată pe atragerea jucătorilor recreaționali prin crearea unui mediu de joc prietenos. Această politică a dus, după adoptarea platformei proprii acum doi ani, la o creștere a traficului la mesele de poker de 36,8% anual, cea mai mare creștere din lume pe fondul recesiunii globale.

Unibet Open este un circuit de poker live deținut și operat de Unibet Poker, care activează pe scena pokerului live european din anul 2007. Unibet Open București este a IV-a etapă a sezonului al IX-lea.

Pariurix.com va fi prezent la Turneul Unibet Open Bucureşti şi te va ţine în permanenţă la curent cu cele mai importante evenimente.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi