Cum se joaca Vazhushal?

Acest joc este originat din Chennai si este foarte popular in sudul Indiei. Numele acestei variante poate fi tradus ca „teava”. Difera putin din mai popularul joc de remi din nordul Indiei, un joc similar cu Remi 500.

remi.png

Poate fi jucat de la 2 la 6 jucatori. Cand se joaca in 2 se foloseste un pachet standard de 52 de carti. Cand se joaca in 3 sau mai multi jucatori se folosesc doua pachete standard, aici fiind inclusi si 2 jokeri (un total de 108 carti).

Dealerul imparte 13 carti fiecarui jucator, in sensul acelor de ceasornic. Apoi, dealerul ii ofera partea de pachet ce nu a fost impartita celui din dreapta lui pentru a taia.

Cand se joaca cu 2 sau mai multe pachete, daca unui jucator ii sunt impartite 3 sau mai multe „duble” (perechi de carti identice: 3-3), el trebuie sa mentioneze acest lucru.

Scopul acestui joc este de a forma cu toate cartile din mana combinatii. Sunt doua tipuri de combinatii valide: 3 sau mai multe carti avand aceeasi valoarea (ex: 7-7-7) sau 3 sau mai multe carti care fac parte din aceeasi suita (ex: 7-8-9).

Jocul continua pana cand un jucator isi poate etala toate cartile in afara de una singura in combinatii valide. Acest jucator va castiga runda, iar urmatorul jucator va imparti o noua mana.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi