Vasile din Călărași a câștigat peste 34,000RON cu un bilet jucat la Casa Pariurilor!

bilet-calarasi.jpg

Conform paginii oficiale de Facebook a celor de la Casa Pariurilor, pe domnul din imaginea de mai sus îl cheamă Vasile și este din Călărași. În weekend acesta s-a dus într-o agenție stradală și a jucat pe o miză de 50RON un bilet care conținea 13 pariuri. Recunosc că modul de pariere a domnului Vasile mă depășește, și asta pentru că pe bilet se regăsesc atât cote de 1.07 sau 1.12, cât și cote de 7.50 sau 11.00. Cert este că biletul a fost câștigător, ceea ce i-a adus fericitului parior un câștig de 34,616RON pe care l-a ridicat chiar astăzi.

Cota de 11.00 a fost prinsă la partida PSV vs Twente, acolo unde pariorul a mers pe X pauză, X final. Partida s-a încheiat 1:1 după 0:0 la finalul primei reprize. Celelalte pariuri jucate pot fi văzute mai jos, iar biletul poate fi verificat online pe casapariurilor.ro introducând codul ”113853564835” în secțiunea Verificare bilet.

PariuriX recomandă cititorilor să parieze doar online la una din aceste case de pariuri, avantajele fiind destul de mari comparativ cu pariurile offline. 

bilet-calarasi-2.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi