Vara aceasta au loc mai multe competiții de fotbal interțări! Vezi care este agenția la care îți recomand să pariezi pe ele!

Următoarele săptămâni sunt destul de sărace în meciuri de fotbal la nivel de cluburi deoarece toate campionatele importante ale Europei s-au încheiat dar chiar și așa în următoarele două luni (în special în iunie) putem scoate în evidență câteva turnee finale interesante la nivel de naționale.

  • Campionatul Mondial U20 din Noua Zeelandă: 30.05.2015 - 20.06.2015. Miercuri 10 iunie începe faza eliminatorie a acestei competiții. Au rămas 16 echipe din cele 24 care au început turneul.
  • Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din Canada: 07.06.2015 - 06.07.2015. Acest turneu este abia la început și aveți destul timp să cunoașteți echipele. Competiția este transmisă de canalele Eurosport.
  • Copa America din Chile: 12.06.2015 - 04.07.2015. Turneul n-a început încă și este fără îndoială cel mai atractiv dintre cele enumerate în acest articol. Acesta poate fi urmărit pe canalele Digi Sport.
  • CONCAF Gold Cup din SUA & Canada: 08.07.2015 - 27.07.2015. Aliniază 12 naționale din America de Nord, America Centrală și din Caraibe.

Pariază și tu pe aceste competiții și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

copa-america.jpg

Aceste competiții au toate ceva în comun: se dispută în țări din America de Nord, America de Sud sau Australia. Asta înseamnă că și orele de disputare ale partidelor nu sunt deloc comode pentru cei din Europa deoarece toate meciurile au loc seara târziu, noaptea sau dimineața devreme.

Poți paria pe meciurile acestor turnee la agenții offline doar dacă îți faci bilete din timp, dar astfel este posibil să n-ai acces la diferite informații importante precum echipe de start, posibile absențe și alte lucruri utile ce pot apărea pe internet înaintea meciurilor.

În schimb online poți paria 24/7 și poți plasa inclusiv pariuri live în timp ce le urmărești la televizor (cele care sunt transmise bineînțeles).

Acum întrebarea care se pune este unde pariem? Multe agenții de pariuri pe internet s-au retras din România iar altele se vor retrage și ele în viitorul apropiat. Eu îți recomand în mod deosebit această casă de pariuri online deoarece încă acceptă clienți români şi din ce știu va aplica pentru licență pe teritoriul țării noastre. Ea oferă și un bonus de bun venit de 50% în limita a 400 RON, pune la dispoziție o gamă largă de pariuri pe toate competițiile amintite mai sus (atât înainte de meci cât și live), iar la Copa America organizează și un concurs (primele două runde din "Super Predictorul Verii") prin care pune la bătaie premii totale de sute de mii de RON. Detalii AICI.

super-predictorul-verii.png

Pariază și tu pe aceste competiții și ia un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi