Valencia trece în 2017 fără antrenor pe bancă. Cine e favorit să-i ia locul lui Prandelli

Valencia e în cădere liberă în Spania. După 16 etape e la retrogradare. Nu a reuşit să strângă decât 12 puncte şi e la egalitate cu primul loc retrogradabil, ocupat de Sporting Gijon. În ultima partdă din acest an, Valencia a luat bătaie cu 3-2 pe terenul lui Real Sociedad. Antrenorul Cesare Prandelli şi-a dat seama că e groasă şi şi-a dat demisia! 

Doar 10 meciuri a rezistat italianul pe banca Valenciei, echipă obişnuită mai degrabă cu aerul tare din vârful clasamentului decât cu "nisipurile mişcătoare" din subsol...Pe 28 septembrie semnase Prandelli contractul cu gruparea spaniolă, care a câştigat doar patru puncte sub comanda sa - victoria cu Sporting Gijon, 2-1, din etapa a 8-a şi egalul din deplasare, 1-1 cu Deportivo, înregistrat în etapa a 10-a! În rest, înfrângeri pe linie, Valencia nefiind deloc o opţiune la pariuri în noul sezon din Primera.

Deschide un cont la această casă de pariuri online și pariază live și tu chiar acum!

Demisia antrenorului italian i-a luat prin surprindere pe şefii chinezi ai echipei. "Cesare Prandelli şi-a prezentat demisia de o manieră surprinzătoare într-un moment extrem de delicat şi dificil pentru echipă. A declarat că nu este în măsură să îmbunătăţească rezultatele echipei. Decizia este cu totul neaşteptată", au scris şefii Valenciei într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. 

Salvador Gonzalez, care a mai fost de patru ori până acum antrenor interimar, a preluat echipa şi după plecarea lui Prandelli. La Valencia a fost deranj mare pe bancă anul ăsta...Gary Neville a fost demis în martie după doar patru luni, fiind înlocuit cu Pako Ayestaran. Acesta a fost dat şi el afară, după 5 luni şi jumătate, când şefii echipei au bătut palma cu Prandelli. Italianul a fost al nouălea antrenor al Valenciei din 2012! Gruparea de pe "Mestalla" a petrecut un singur sezon în Liga a doua în ultimii 85 de ani! 

Presa din Spania scrie că şefii Valenciei sunt hotărâţi să-l "repatrieze" pe Unai Emery, care a mai antrenat echipa în perioada 2008-2012. Şefii Valenciei vor să profite de faptul că Emery nu mai este dorit pe banca lui PSG, înlocuirea sa fiind una iminentă. Louis Van Gaal şi Fabio Capello sunt în pole-position să-i ia locul lui Emery la Paris. 

 

Foto: valenciacf.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi