Valencia nu mai inspiră încredere la pariuri. Ultimele transferuri ar putea schimba faţa echipei

Slaven Bilic e un car de nervi din cauză că echipa sa se scufundă pe zi ce trece în clasament şi încearcă se redreseze lucrurile din mers. Momentan, renunţă la jucătorii aduşi vara trecută. L-a trecut pe listă şi pe Simone Zaza, pentru care şefii echipei au plătit lui Juve 5 milioane de euro pentru împrumutul jucătorului. Aşa că atacantul italian a trebuit să se orienteze rapid - a găsit poarta deschisă însă tot la o echipă aflată în suferinţă. Cu doar 12 puncte din 15 partide jucate, Valencia e la retrogradare în La Liga, iar în urmă cu o săptămână l-a pierdut şi pe antrenorul Cesare Prandelli, care a ales să-şi dea demisia. 

Zaza a fost dorinţa înlocuitorului lui Prandelli. Fostul secund, Salvator Gonzalez Marco "Voro" (Foto: valenciacf.com) se va ocupa de echipă până când şefii chinezi ai clubului vor găsi un alt antrenor cu nume care va trebui să salveze echipa de dezastru. Dacă Simone Zaza va fi ceea ce trebuie, atunci Valencia va trebui să plătească în vară 16 milioane de euro. În contract este stipulat faptul că dacă atacantul va fi folosit în mai mult de 15 partide începând de acum, opţiunea de cumpărare definitivă se va activa automat!

Simone Zaza (nr. 7), aici în meciul cu Germania de la Euro 2016 (Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures)

Atacantul italian a ajuns deja în Spania şi ar putea fi marea surpriză pregătită de antrenorul "Voro" în meciul de astăzi din campionat cu Osasuna, partidă care pune punct etapei a 17-a. În cazul unei victorii, Valencia s-ar distanţa la trei puncte de primul loc retrogradabil. Vezi pe site pontul recomandat pentru meciul Osasuna - Valencia!

Fă-ţi un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din campionatul Spaniei! 

Valencia vine însă după o înfrângere usturătoare în optimile Cupei Regelui Spaniei, 1-4 acasă cu Celta Vigo, partidă în care jucătorii lui "Voro" au marcat şi în proprie poartă, prin fundaşul Javi Jimenez. Apărarea este punctul slab al Valenciei, patronul chinez Peter Lim demarând negocierile pentru aducerea lui Patrice Evra. În vârstă de 35 de ani, Evra nu mai face parte din planurile lui Allegri la Juventus, internaţionalul francez fiind ţinut pe banca de rezerve şi în meciul cu Bologna din campionat. Şefii campioanei Italiei sunt de acord să-l împrumute la Valencia, mai ales că şi Evra vrea să plece.

Om de bază timp de 8 ani la Manchester United, Patrice Evra (Foto: Sportpictures.eu) a fost cumpărat de Juve în urmă cu doi, italienii plătind pentru el aproape 2 milioane de euro. Valencia agreează ideea unui împrumut până la vară, când l-ar putea transfera definitiv în cazul în care lucruriel merg bine şi echipa nu retrogradează. 

Atmosfera la echipă nu este deloc una fericită, jucătorii Valenciei fiind fluieraţi de fani (Foto: valenciacf.com) în timpul meciului cu Celta Vigo din Cupa regelui Spaniei. Ulterior, aceştia şi-au strigat supărarea în faţa clubului, unde i-au cerut magnatului chinez Peter Lim să plece.

Presa din Spania scrie că este foarte posibil ca acesta să vândă acţiunile sale unui alt grup de investitori din China, soluţie pe care fanii Valenciei nu o agreează deloc. Un câştig al echipei în această perioadă tulbure ar putea fi numirea unui fost jucător al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei în staff-ul clubului. Fost antrenor şi în Liga 1, la FC Naţional şi Universitatea Craiova, Jose Ramon Alexanco este noul director sportiv al echipei. Acesta va superviza munca antrenorului echipei, dar se va ocupa şi de aducerea unor jucători care să dea satisfacţie. 

Singurul lucru bun în toată această nebunie e faptul că trei dintre jucătorii de bază s-au recuperat după ultimele accidentări şi sunt gata să revină la echipă. Aşa că în meciul de astă seară, de la Pamplona, în "11"-le Valenciei vor reapărea  Mangala, Santos și Nani. De la ei aşteaptă suporterii echipei o minune. Poate că asta aşteaptă şi cei care vor alege să joace la pariuri pe meciul Osasuna - Valencia. 

 

Palmares Valencia:

La Liga: 6 titluri (1941–42, 1943–44, 1946–47, 1970–71, 2001–02, 2003–04)

Segunda Division: 2 titluri (1930–31, 1986–87)

Cupa Regelui Spaniei: 7 titluri (1941, 1948–49, 1954, 1966–67, 1978–79, 1998–99, 2007–08)

Supercupa Spaniei: 2 (1949, 1999)

Cupa Cupelor UEFA: 1 (1979–80)

Cupa UEFA (actuala Europa League): 1 (1961–62, 1962–63, 2003–04)

Supercupa Europei: 2 (1980, 2004)

Cupa Intertoto: 1 (1998)

Champions League: 2 (1999–2000, 2000–01)

 

Fotbalişti reprezentativi care au jucat la Valencia în ultimii 17 ani:

Gaizka Mendieta/Foto: valenciacf.com - (vândut la Lazio în 2001 pentru 48 milioane euro)

Nicolas Otamendi (vândut la Manchester City în 2015 pentru 45 milioane euro) 

David Villa (vândut la Barcelona în 2010 pentru 40 milioane euro)

Andre Gomes (vândut la Barcelona în 2016 pentru 35 de milioane euro)

David Silva (vândut la Manchester City în 2010 pentru 33 milioane euro) 

Claudio Lopez (vândut la Lazio în 2000 pentru 32 milioane euro) 

Roberto Soldado (vândut la Tottenham în 2013 pentru 30 milioane euro) 

Juan Mata (vândut la Chelsea în 2010 pentru 28,7 milioane euro) 

Gerard (vândut la Barcelona în 2000 pentru 24 milioane euro) 

Jeremy Mathieu (vândut la Barcelona în 2014 pentru 20 milioane euro) 

 

Foto: valenciacf.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi