Valencia i-a cerut 50 de milioane de euro lui Arsenal pentru Mustafi. "Ce glumă bună!", au spus englezii

YOU MUSTA BE JOKING - "Cred că glumiţi!", e titlul englezilor de la "The Sun", care fac un joc de cuvinte folosindu-se de numele fotbalistului Shkodran Mustafi, jucătorul Valenciei dorit de Arsenal. Aproape 50 de milioane de euro au cerut spaniolii pentru Mustafi!! Prima ofertă a celor de la Arsenal pentru fundaşul Valenciei a fost de 18 milioane de euro. 

O accidentare gravă a veteranului Per Mertesacker i-a făcut pe şefii lui Arsenal să se gândească la un transfer rapid. Spaniolii au profitat de necazul lui Arsene Wenger şi au întins coarda..S-ar putea să rămână cu ochii în soare. Presa din Spania scrie că Valencia s-ar mulţumi acum şi cu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru internaţionalul german în vârstă de 24 de ani.

Şefii lui Arsenal pot discuta faţă în faţă cu Mustafi. Valencia este în Anglia pentru două meciuri amicale, cu Bournemouth şi Crystal Palace. Un vameş englez, suporter al lui Arsenal, a glumit pe aeroport cu jucătorul Valenciei: "Semnează cu Arsenal sau altfel nu ai ce căuta aici!". Bineînţeles, Mustafi a "gustat" gluma şi a acceptat să facă o poză cu ofiţerul de la vamă. 

Foto: Abaca/Hepta/ SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi