Pariază pe victoria Barcelonei cu Valencia la o cotă mărită de 7.00!

Cine s-ar fi gândit la începutul sezonului că partida Valencia vs Barcelona din etapa a 13-a va fi un adevărat derby în fruntea clasamentului din Spania La Liga. Catalanii sunt lideri cu 34 de puncte, în timp ce adevărata surpriză este furnizată de ”lilieci”, aceștia ocupând poziția secundă cu 30 de puncte. Valencia este neînvinsă în actualul sezon (9/3/0), dar pe de altă parte și echipa lui Ernesto Valverde a făcut un singur pas greșit până acum (11/1/0). Dacă ești de părere că Barcelona va lua toate cele 3 puncte puse în joc în partida de duminică 26 noiembrie (ora 21:45), atunci poți paria pe victoria acesteia la o cotă mărită de 7.00 cu condiția să nu fii deja client al acestei case de pariuri online.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Valencia la o cotă mărită de 7.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CATALANILOR LA O COTĂ DE 7.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN83
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei în deplasarea cu Valencia de duminică 26 noiembrie 2017, ora 21:45.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Barcelona.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.90 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Valencia vs Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Barcelona se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria Barcelonei, iar catalanii se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 300 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 300 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria Barcelonei cu Valencia la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!