Usturoiul, reţeta bogaţilor de la City împotriva râmelor care le mănâncă gazonul

Mulţi doctori recomandă, pe lângă tratamentul medicamentos, şi folosirea usturoiului împotriva viermilor intestinali. Şi bogaţii de la Manchester City au apelat la reţeta tradiţională - ca să protejeze gazonul de pe "Etihad" împotriva paraziţilor!! E noua metodă folosită de foştii adversari ai Stelei, care nu mai ştiu cum să lupte împotriva dăunătorilor care le mănâncă iarba. Cu soluţia minune au stropit şi terenurile celebrei lor Academii, pe care Hagi a vizitat-o înaintea returului dintre City şi Steaua. Fostul său coleg de la Barcelona, Pep Guardiola l-a invitat pe "Rege" să vadă cum îşi pregătesc englezii viitorul.

Guardiola a rămas şocat când a auzit ce metodă au găsit şefii lui ca să protejeze iarba de pe "Etihad", unde jucătorii lui Reghecampf au scăpat cu un singur gol încasat în retur. Nemţii de la Monchengladbach n-au avut însă acelaşi noroc - au luat 4 de la englezi în meciul din grupele Champions League. Amânată din cauza unei ploi torenţiale, partida s-a disputat a doua zi, dar bucuria englezilor a fost de scurtă durată după ce au descoperit pe gazon o grămadă de râme.

Singura problemă acum e că pe stadion, dar şi în afara acestuia, miroase puternic a usturoi. Au apărut şi glumele pe internet la adresa celor de la City. "Un lucru e sigur, pe Etihad nu ne va mai muşca nimeni! Nici măcar vampirii! ", s-a amuzat un suporter pe reţelele de socializare. 

Metoda a fost folosită se pare anul trecut şi de marii rivali de la Manchester United, dar aceştia au preferat să păstreze secretul. Până în această toamnă, când un angajat al clubului de pe "Old Trafford" a povestit unui ziarist despre metodele folosite pentru combaterea dăunătorilor de pe gazon. 

Râmele şi şopârlele au pus stăpânire şi pe terenurile de fotbal din România, de la Ploieşti şi Chitila, dar nimeni nu le-a deranjat până acum. Poate, totuşi, şefii respectivelor baze sportive vor lua exemplul şeicilor de la Manchester City, care au văzut cu ochii lor beneficiile usturoiului. Unde mai pui că "tratamentul" nu e deloc costisitor...

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi