Share

Pont Uruguay – Rep. Dominicană, Handbal Jocurile Panamericane

Handbal

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

20 Iun 2017 15:33 694 0
Logo Uruguay handbal
Logo Rep. Dominicana
Uruguay handbal
Rep. Dominicana
VS
19:30 20 Iunie 2017
Handbal - Jocurile Panamericane

Analiză și informații pentru Uruguay handbal v Rep. Dominicana

Handbalul în Europa a intrat în vacanță, nu însă și peste Ocean, unde se desfășoară Jocurile Panamericane la feminin. La această competiție vom afla și ultimele trei echipe naționale pentru Campionatul Mondial din Germania, la care România a obținut calificarea în urma unei ”duble” cu Autria. Deschidem seria pronosticurilor cu partida Uruguay – Rep. Dominicană.

Cele două formații fac parte din Grupa B, însă numai Uruguay are șanse să se califice în semifinale și, implicit, să spere la o prezență la Campionatul Mondial. În jocul de deschidere, selecționata Uruguay a câștigat cu 39-13 cu Guatemala și nu pare a avea probleme nici cu Rep. Dominicană. Bătălia pentru califificarea în semifinale va fi cu Chile și Argentina, națiuni cu care se va confrunta în ultimele două partide. Ca istoric, Uruguay are cinci prezențe la Campionatul Mondial, ultima datând din 2011. La Jocurile Panamericane din 2015, Uruguay a ocupat locul 5.

Rep Dominicană are deja un golaveraj de ”minus” 56 după primele două partide, 11-33 cu Chile și 9-43 cu Argentina. Statul din America Centrală a reușit să adune 15 handbaliste și să revină la această competiție după o pauză de 2 ani. În urmă cu 4 ani, Rep Dominicană a furnizat marea supriză, reușind să obțină medalia de bronz și să se califice la Campionatul Mondial. Înfrângerile cu Brazilia și Argentina au fost la maximum 15 goluri. Mai bine de jumătate din echipa respectivă se află acum și la Buenos Aires, gazda întrecerilor.

Pont recomandat Uruguay handbal VS Rep. Dominicana

Cu excepția naționalelor Argentinei și Braziliei, toate celelalte 8 selecționate prezente la Jocurile Paramericane sunt echipe modeste, cu un handbal în curs de dezvoltare. Uruguay va câștiga acest joc fără probleme, ca repere având primele două meciuri ale statului Dominican. Mă aștept însă la un joc cu multe greșeli, cu multe goluri înscrise chinuit. Merg pe Under-ul propus de Betano, bineînțeles având și o oarecare rezervă, având în vederea valoarea celor două naționale.

Pont pariuri: Total sub 50.5 goluri

Miza: 6/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Marius Huţu

Ponturi:

27

Castigate:

20

Pierdute:

7

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0