Urnele pentru tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României! Posibil derby în Cluj, dar şi o nouă vizită a Stelei la Târgu Mureş

cupa-romaniei.jpgDe marţi până joi s-au disputat optimile Cupei Romaniei, ediţia 2014/2015. Niciuna dintre confruntări n-a avut parte de lovituri de departajare, în schimb două au mers în prelungiri. Surpriza acestei faze a fost eliminarea dinamoviştilor în jocul de la Piteşti cu CS Mioveni. În categoria (semi)surprizelor mai poate intra şi victoria clară obţinută de Universitatea Cluj pe terenul lui FC Braşov. Dintre cele şase echipe care au început competiţia în urna A doar Dinamo şi Astra Giurgiu n-au ajuns în sferturile de finală.  

Cupa Romaniei - rezultate optimi de finala:
Oţelul - Pandurii 2:3 (dupa prelungiri)
CS Mioveni - Dinamo 1:0
CSMS Iaşi - Steaua 0:1
ASA Târgu Mureş - Ceahlăul 4:0
CS U Craiova - Viitorul 2:1 (dupa prelungiri)
FC Braşov - Universitatea Cluj 1-3
Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploieşti 2:3
Rapid Bucureşti - CFR Cluj 1:2

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc în luna noiembrie, urmând ca la inceputul lunii decembrie să se joace cele patru meciuri. Echipele calificate vor fi imparţite în trei urne valorice. Partidele din sferturi vor avea loc pe terenul echipelor mai slab clasate în sezonul anterior.

Cele trei urne valorice sunt:
URNA A: Steaua, Petrolul, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu
URNA B: Universitatea Cluj, C U Craiova, ASA Târgu Mureş
URNA C: CS Mioveni

Una dintre echipele din urna A va juca cu CS Mioveni, iar celelalte trei vor înfrunta adversari din urna B. Ce ştim sigur este că CS Mioveni, Universitatea Cluj, CS U Craiova si ASA Târgu Mureş vor evolua pe teren propriu, iar echipele din urna A vor juca în deplasare.

Un "ţintar" interesant ar fi: ASA Târgu Mureş - Steaua Bucureşti, Universitatea Cluj - CFR Cluj, CS U Craiova - Petrolul si CS Mioveni - Pandurii.

Toate partidle din sferturile de finală ale Cupei Romaniei vor putea fi văzute la TV, trei dintre ele pe Sport.ro, iar meciul Stelei pe Pro TV.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi