Următoarele turnee PokerFest anunță o primăvară ”fierbinte”

După atâta frig și ger, se anunță o o primăvară fierbinte pentru jucătorii de poker. Primele două etape ale circuitului național de turnee, organizat de PokerFest România, se anunță extrem de interesante prin prisma ofertei organizatorului. Iar o mare contribuție la asta au avut-o și cei de la 888poker, care după ultimul succes de la București a ales să meargă în continuare la drum alături de PokerFest, inclusiv la cele două etape.

Acestea se vor desfășura la Iași (7-13 mai) și Mamaia (18-24 iunie) și se vor ține sub denumirea 888Live. Clubul PokerArena din capital. Va fi o competiție accesibilă tuturor bankrollurilor și, pe lângă asta, oricine se va putea califica pentru sateliții live în schimbul unor contribuții modice. 

La o lună distanță de la competiție de la Iași, jucătorii vor putea face două lucruri deodată - să presteze la mesele de poker și să se și bronzeze...Pentru că va fi timp și pentru așa ceva în timpul turneului cu numărul doi, de la Mamaia. În acest moment nu sunt foarte multe date despre această competiție, dar se știe că Main Eventul va cosa 550 de euro. De remarcat este faptul că și pentru acest turneu se vor organiza sateliți online pe 888poker.

Între timp, continuă competiția în turneele online PokerStars. Iar ”rege” în ultima săptămână (12-18 martie) a fost Narcis Nedelcu. Cunoscut sub numele de ”Narcisus90”, el se află în top 8 cu nu mai puțin de 4 mese finale importante. A cumulat nu mai puțin de 43% din totalul câștigurilor românești ale săptămânii trecute obținute din scoruri de peste 3.000 de dolari. 

Narcis (foto: ro.pokernews.com) a făcut diferența după un rezultat excelent la startul ediției a doua din High Roller Series (turneul $2,100 NLHE [8-Max Turbo, Progressive Knockout], $500K Gtd unde a strâns 93.835 de dolari.


”Narcisus90” mai ocupă locurile 5, 6 și 8 în clasament cu trei victorii: în două turnee Bounty Builder $215 și în Triple Threat [Pr. KO], cu un total de 127.769 de dolari. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!