Urmărește LIVE pe Betano cele mai importante competiții pe telefonul tău mobil, tabletă sau calculator!

Știai că la Betano poți urmări live video cele mai importante meciuri și competiții direct de pe calculator, telefon sau tabletă, inclusiv partidele din România Liga 1 Betano? Agenția de pariuri sportive Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) a intrat puternic pe piața din România din toate punctele de vedere: ofertă sportivă bogată, bonusuri și promoții de top, cote atractive, aplicații performante pentru dispozitive mobile etc. Ea se remarcă și la un capitol unde multe agenții dezamăgesc: serviciul de live streaming.

DESCHIDE CONT PENTRU A PUTEA URMĂRI LIVE VIDEO MECIURILE DIN ROMÂNIA LIGA 1 BETANO!

streaming-live.png

 

Cum pot avea acces la transmisii live?

Deloc surprinzător, toate cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX oferă un serviciu de live streaming, iar Betano nu lipsește nici ea de pe această listă. La Betano (vezi site-ul agenției) ai acces în mod gratuit la toate meciurile transmise live, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri, lucru ce se rezolvă ușor efectuând o depunere. Ca sfat, dacă ajungi să pierzi toate fondurile din cont ai putea lăsa câțiva bani pentru a nu pierde accesul la serviciul de live streaming.

 

Cum pot urmări live de pe PC meciurile dorite?

Tot ce ai de făcut este să intri din browserul calculatorului pe acest link, să accesezi pagina de pariuri live a unei partide la care este disponibil acest serviciu de live streaming, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca o fereastră cu transmisia live. Deci poți paria și urmări meciul din exact aceeași fereastră!

 

Cum  pot urmări live de pe telefon / tabletă meciurile dorite?

Acest lucru este posibil prin descărcarea aplicației Betano pentru telefon / tabletă. Aceasta este disponibilă atât pe IOS, cât și pe dispozitivele cu Android. Dacă deții un Iphone sau un Ipad poți descărca aplicația Betano din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți lua direct de pe site-ul agenției. 

Din cadrul aplicației poți urmări toate meciurile care sunt disponibile și pe PC. Deoarece ecranul este unul mai mic este mai anevoios să urmărești jocul și să pariezi live în același timp. Însă nu este imposibil, mai ales că poți plasa pariuri utilizând opțiunea de comandă vocală (află mai multe din ACEST ARTICOL), opțiune care îți permite să pui pariurile dorite în doar câteva secunde fără să tastezi mai deloc.

Site-ul Betano poate fi accesat direct și din browser-ul telefonului / tabletei, dar la mine unul nu a mers să urmăresc meciuri live în acest mod. Este drept că am folosit o tabletă de generație mai veche; poate că pe una nouă rezultatul este altul. 

live-streaming.png


Ce evenimente pot urmări live video?

Anual Betano oferă în jur de 24,000 de transmisii live video din fotbal, tenis, baschet, volei, volei pe plajă și din multe alte sporturi. Sunt acoperite tot felul de evenimente sportive, de la competiții europene și până la campionate și turnee din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa sau Australia. Poți vedea atât partide live din cele mai importante turnee și ligi din lume, cât și din competiții mici la care nu găsesc transmisii nicăieri în altă parte.

Însă fără îndoială punctul de atracție îl reprezintă transmisiunile live video din România Liga 1 Betano. Așa cum urmărești meciuri din Australia, poți urmări și absolut toate partidele din campionatul intern, atât de pe PC cât și de pe mobil. Aceasta este fără îndoială o facilitate care va atrage mulți clienți noi la Betano! 
 

Concluzie

Dacă vrei să urmărești cele mai importante evenimente sportive din lume live video în timp ce pariezi (inclusiv Liga 1), atunci o poți face la Betano indiferent că utilizezi un calculator, un telefon mobil sau o tabletă.

Deschide cont acum la Betano şi vei beneficia de un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi