Urmărește gratuit mii de meciuri live pe platforma Netbet TV!

Urmărește gratuit mii de meciuri live pe platforma Netbet TV! Află de la PariuriX cum poți accesa transmisiunile meciurilor preferate dintr-un singur click! Din rândul agențiilorde pariuri licențiate în România, mai puțin de jumătate oferă transmisiuni live video, iar unele dintre ele au o ofertă mai mult decât modestă. Astfel rămân doar câțiva operatori la care poți să urmărești în condiții optime meciurile pe care pariezi, Netbet fiind unul dintre aceștia.

 

Netbet TV transmite cele mai importante meciuri și nu numai!

Astăzi am ales să vorbesc despre Netbet TV (deschide acum un cont) pentru că majoritatea campionatelor importante de fotbal din Europa tocmai au început sau se pregătesc să înceapă, iar Netbet TV acoperă Spania La Liga, Germania Bundesliga și Franța Ligue 1, adică trei dintre cele mai puternici cinci ligi de pe ”bătrânul continent”. Astfel poți urmări meciuri de interes major din fața calculatorului, direct din fereastra de pariuri. Plus că acest operator acoperă și transmisiuni din campionate mai mici, dar și de la evenimente de interes major din alte sporturi.

Deschide acum un cont la Netbet și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!

Ce sporturi și competiții acoperă Netbet?

Hai să îți prezint pe scurt o listă cu o parte din competițiile transmise de această agenție. Dacă vrei să vezi o listă completă recomand să accesezi SportNetbet TVOferta TV – Vezi toate.

  • fotbal: La Liga, Bundesliga, Ligue 1, calificări Liga Campionilor și Europa League, Super Liga Turcă, Segunda Spania, Ligue 2 Franța, Serie B Italia, Liga Slovenă, Ligue 1 & 2 Anglia, etc
  • baschet: NBA, FIBA International, Liga Baltică, Liga de baschet Grecia, Liga VTB, Liga de baschet din Lituania etc.
  • tenis: turneele de Grand Slam Wimbledon și Open-ul Australiei, turnee ATP și WTA, Cupa Davis, Cupa Federației.
  • volei: FIVB World League, FIB World Grand Prix etc.

Descoperă și alte modalități de a urmări meciuri live online: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html
 

Întrebări comune pe care le au pariorii

Cum pot urmări meciuri și ce mai trebuie să știu?

Fiecare client Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) are acces gratuit la transmisiunile disponibile cu condiția să aibă o balanță pozitivă a contului de pariuri (chiar și 50 de bani), sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 48 de ore.
 

Cum pot afla dacă un meci va fi transmis live video?

În dreptul meciurilor la care va exista o transmisiune live video va apărea simbolul ”Netbet TV”, exact ca în poza de mai jos. Poți consulta programul pe următoarele zile accesând: Sport – Netbet TV – Program TV

netbet-program-live.png

Unde pot afla mai multe despre acest serviciu?

Dacă intri pe site-ul Netbet și accesezi secțiunea Netbet TV, vei vedea că aici sunt oferite cam toate informațiile de care ai nevoie. Dacă dacă click pe ”Mai multe informații” vei fi redirecționat către o pagină cu întrebări frecvente unde probabil vei găsi răspunsuri la orice întrebare ai avea. Dacă totuși nu găsești informația pe care o cauți, poți da oricând un reply mai jos sau poți posta în forumul de discuții Netbet, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute pe cât este posibil.

Deschide acum un cont la Netbet și primești un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi