Uraganul Irma a dat peste cap și pokerul peste Ocean

Uraganul Irma s-a intensificat din nou la nivelul 5, cel mai ridicat de pe scara Saffir-Simpson, şi a ajuns pe uscat în Cuba, după ce a provocat moartea a cel puțin 20 de oameni în estul Caraibelor. Între timp, autorităţile din Florida au ordonat unui număr de 5,6 milioane de persoane (peste un sfert din populaţia statului) să evacueze zona înainte ca furtuna să ajungă acolo, duminică. 

La Miami, ofiţerii de poliţie şi asistenţii sociali au început să strângă persoanele fără adăpost de pe străzi. Cei aproximativ 1.100 de oameni ai străzii vor fi duşi în adăposturi chiar şi împotriva voinţei lor. Guvernatorul Floridei, Rick Scott le cere de mai multe zile locuitorilor, în special celor din zonele de coastă, să se refugieze în zone sigure.

Florida este al treilea stat ca mărime din SUA, cu o populaţie de aproape 21 de milioane de oameni. Preşedintele Donald Trump a declarat într-un mesaj înregistrat că Irma este “o furtună cu un potenţial distructiv absolut istoric” şi a îndemnat populaţia să asculte recomandările Guvernului şi forţelor de ordine.

Uraganul, care a făcut prăpăd pe iunsulele din Caraibe, a dat peste cap și turneele de poker din zonă. Astfel, proiectul "Streamboat" al magnatului Bill Perkins este si el dat peste cap. Perkins avea în plan să găzduiască jucătorii pe iahtul său într-o competiție nemaivăzută din seria WCOOP 2017.

Jucătorii și-au luat tălpășița cu un aviot privat pus la dispoziție chiar de omul de afaceri. ”Vrem să jucăm WCOOP pe vapor, dar ne stă o furtună în cale”, a postat pe contul de socializare unul dintre jucători, Jaime Staples. Împreună cu fratele său Matt Staples, Jamie a fost evacuat în New York, în vreme ce alți doi jucători - Jeff Gross si Kevin Martin nici nu au mai ajuns.

Deschide cont și joacă la cea mai bună cameră de poker din lume!

Sonesta Maho Beach Resort & Casino a suferit daune masive în urma trecerii Uraganului Irma. Ca urmare, complexul a anulat toare rezervările până la sfârșitul lui 2017. Aici trebuia să aibe loc (1-15 noiembrie) o etapă din World Series of Poker International Circuit. 

Florida se pregătește acum pentru ce e mai rău. Conform specialiștilor, Uraganul Irma va lovi cel mai probabil duminică. Aici trebuia să se desfășoare un alt eveniment de poker (1-10 septembrie), dar acesta a fost deja amânat "datorită impactului potențial al uraganului asupra sudului Floridei". 

Culoarul uraganului Irma este incomplet estimat în acest week-end. Acum, speranța tuturor este ca furtuna să devieze spre nord-est și să se ”stingă” în largul Oceanului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!