Unul dintre cele mai mari site-uri de poker online din Anglia a tras obloanele

Jucătorii de poker online din Marea Britanie, și nu numai, au primit săptămâna asta cea mai proastă veste din ultimul timp. Confruntat cu mari probleme financiare, operatorul de poker online din Regatul Unit, PKR și-a suspendat activitatea. Miercuri, site-ul i-a avertizat pe jucători de faptul că ”societățile-mamă” - PKR Ltd și PKR Technologies Ltd parcurg o perioadă extrem de dificilă și au ajuns în situația în care au decis să tragă obloanele.

Administratorii site-ului au depus cererile la Curtea de Administrație a Regatului Unit și vor trebui acum să-și motiveze decizia în cadrul unei audieri care va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Între timp, conturile site-urilor administrate de cei de la PKR au devenit inoperabile, lăsându-i pe jucătorii de poker online cu o grămadă de întrebări fără răspunsuri. Totuși, ei au fost anunțați că la mijlocul săptămânii viitoare vor fi publicate pe site rezultatele audierilor, precum și detalii de contact pentru toți cei interesați de a afla amănunte. 

PKR și-a început activitatea în 2006 și încet, încet a început să devină un site respectat în pokerul online. După 10 ani, cei de la PKR s-au alăturat marii rețele Microgaming Poker Network (MPN) în intenția de a-și mări lichiditățile în urma pierderii licenței în țări importante din Europa, ca Franța, Italia și Portugalia. În același timp, site-ul a suferit și câteva îmbunătățiri cu alte opțiuni de joc în afară de poker - cum ar fi sporturile virtuale. 

Presa din Anglia scrie că situația la PKR s-a schimbat radical de când în Consiliul de Administrație au fost numiți doi noi directori (unul dintre aceștia un fost contabil) care au început să facă restructurări trimițând acasă mai mulți angajați ai companiei. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi