Unul dintre cei mai mari actori din lume a pierdut o sumă uriașă la poker, în doar 3 zile

Kevin Hart, unul dintre cei mai mari actori de comedie din lume, a "reușit performanța" de a pierde mai mult de 300.000 de dolari la poker în ultimele zile. El a participat la mai multe evenimente din circuitul PokerStars Championship Bahamas, însă competiția a fost mult mai dură decât acesta anticipase.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI TURNEE!

Tot mai mulți actori de la Hollywood aleg să evolueze la cele mai mari turnee de poker din lume, bazându-se probabil pe faptul că știu, grație meseriei, să își stăpânească excelent emoțiile și să disimuleze perfect. În ultimii ani, Tobey Maguire, Gabe Kaplan, Jennifer Tilly, Jason Alexander, Ben Affleck sau James Woods au fost prezențe constante la masa de joc, însă, cu excepția lui Kaplan, aproape toți au întârziat să își demonstreze calitățile. Pentru că pokerul a devenit o adevărată artă, iar autocontrolul și inducerea adversarilor pe piste false prin tell-urile pe care le dai în mod voit nu mai sunt de mult suficiente pentru a concura la vârf.

Așa s-a întâmplat și cu Kevin Hart, vedeta incontestabilă a blockbuster-urilor Ride Along sau Get Hard. Pasiunea lui pentru poker era mai veche, dar abia în 2016 a început să joace și altfel decât în mod recreațional. A avut în marele Dan Blizerian un profesor de succes, care l-a antrenat foarte mult timp, astfel că actorul a considerat că startul lui 2017 e ideal pentru a trece la nivelul următor.

Prea multă încredere

Ca atare, el a decis să meargă în Bahamas, pentru a evolua la Poker Stars Championship. Ținta principală a fost reprezentată de high roller-ul cu buy-in de 100.000 de dolari, cu posibilitatea de re-intrare. Hart a pierdut imediat fisele, a optat pentru re-buy, însă nici de această dată norocul nu i-a surâs.

Convins că poate face o figură frumoasă la celelalte turnee din cadrul evenimentului, Kevin s-a înscris la Main Event-ul de $5.000 (tot no-limit hold’em, evident), dar și de această dată a fost printre primii eliminați. Astfel, ieri și-a încercat șansa la un alt high roller, cu buy-in de 50.000 de dolari și cu opțiunea de re-entry. De această dată run-ul său a fost ceva mai bun, însă a dat de un bad beat într-un moment cheie al întrecerii. Cu A romb - J romb, pe un flop A cupă - J pică - 10 pică, omul nostru a împins, însă a avut neșansa să dea peste un adversar (Charlie Carrel) care lovise "nuts", cu K treflă - Q pică. Din nefericire pentru Hart, turnul și riverul nu au adus asul sau valetul care să îi upgradeze mâna în full, astfel că s-a văzut în ipostaza de a face un nou re-buy, ajungând la uriașa sumă de 305.000 dolari, investită în doar trei zile. Nici această ultimă șansă nu a fost fructificată, Kevin apelând în cele din urmă la shove cu o mână marginală: A-10 offsuited. L-a "găsit" acasă pe Christoph Vogelsang, cu J-J, iar board-ul nu a adus  vreo carte care să răstoarne probabilitățile matematice.

Mai "sărac" cu 305.000 dolari, Kevin nu trebuie să își facă prea multe griji legate de finanțele sale, totuși. Potrivit Forbes, doar în 2016 el a fost recompensat cu 87,5 milioane de dolari pentru filmele în care a jucat. Chiar și așa, foarte posibil ca PokerStars Championship Bahamas să îi fi dat o lecție importantă: are prea puțină experiență încât să participe la turnee atât de mari, unde profesioniștii cu vechi ștate fac legea. 

Kevin Hart a încercat să ardă etapele, iar "Zeii pokerului" l-au pedepsit. Dacă pentru el pierderile suferite nu sunt o problemă, având în vedere averea uriașă, sunt suficient de mulți alții care nu dispun de asemenea resurse, însă vor să avanseze foarte repede și se înscriu la turnee mult prea costisitoare și cu opozanți mult prea valoroși pentru nivelul la care ei se află în acel moment. Cu siguranță că celebrul nostru actor a vrut doar să se distreze, dar experiența lui în Bahamas e un exemplu excelent despre cât de repede poți să pierzi sume uriașe în poker, dacă nu respecți bankroll managementul și îți supraevaluezi calitățile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi