Pariază pe victoria lui Manchester United cu Burnley la o cotă mărită de 5.00!

În fiecare an ziua de Boxing Day (26 decembrie 2017) vine cu mult fotbal în Anglia Premier League. Nici anul acesta nu este vreo excepție, fiind programate opt partide în cadrul etapei a 20-a din prima ligă engleză. Una dintre acestea este Manchester United vs Burnley (ora 17:00), acolo unde ”diavolii roșii” au o cotă de doar 1.20 pentru un eventual succes. Dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 5.00 dacă urmezi indicațiile de mai jos. Oferta este disponibilă doar la această agenție de pariuri sportive, și doar pentru pariorii care își deschid un cont acum prin link-urile speciale din articol. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United cu Burnley la o cotă specială de 5.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE UNITED LA O COTĂ DE 5.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN99” 
  3. Plasează un pariu pe victoria ”diavolilor” de la Manchester United cu Burnley de marți 26 decembrie 2017, ora 17:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 5.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Manchester United vs Burnley, și doar pentru o miză maximă de 50 RON. 
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Manchester United se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și încasezi alți 200RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 200RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Foarte simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester United cu Burnley la o cotă specială de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!