Unic in România: Clubul VIP NetBet Sport

netbet-vip-club.jpg

Pariorii care mizează sume mari de bani ar trebui să-şi îndrepte atenţia de acum către agenţia de pariuri NetBet, la care s-a lansat de curând Clubul VIP NetBet Sport. Ca membru al Clubului VIP ai control complet asupra pariurilor tale. Dacă vrei să pariezi la o cotă mai mare sau dacă ai nevoie de o retragere mai rapidă un manager VIP va fi alături de tine zilnic pentru a-ţi oferi asistenţă şi siguranţa că ai parte de experienţa personalizată pe care o doreşti.

În plus NetBet (deschide cont acum şi profită de oferta exclusivă pariurix.com: bonus 100% la prima depunere până la 500 RON) va oferi invitaţii membrilor clubului VIP la cele mai bune evenimente sportive ale anului, asta alături de de acces la bonusuri şi cadouri exclusive.

În curând va fi disponibilă şi posibilitatea de a paria prin telefon. Dacă eşti prea ocupat ca să intri (de pe pc, laptop, dispozitiv mobil) în contul NetBet şi să cauţi evenimentele pe care ai de gând să pariezi vei avea la dispoziţie un număr de telefon special la care vei spune unui consilider NetBet ce anume vrei să joci şi el va juca pariul pentru tine.

În cazul în care vrei să faci parte din acest club trimite un e-mail la adresa vip@netbet.com şi un manager VIP te va contacta.

Accesează acest link şi deschide cont acum la NetBet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi