Unibet sprijină integritatea în sport şi pariuri sportive prin acordul cu FIFA Early Warning System

 

fifa-early-warning-system.jpg

Grupul Unibet a semnat de curând un acord de colaborare cu Early Warning System GmbH (EWS), cu scopul de a îmbunătăţi eforturile de a proteja integritatea sportului şi a pariurilor sportive. Acest acord va întări şi mai mult cooperarea dintre Grupul Unibet şi Early Warning System - o organizaţie auxiliară a FIFA. Practic, Unibet va face schimb de informaţii cu EWS şi se va implica activ pentru a îmbunătăţi măsurile de prevenţie şi educaţie în domeniul integrităţii pariurilor sportive.

Aranjarea meciurilor este o ameninţare pentru fotbal, pentru industria pariurilor şi implicit pentru compania noastră. Considerăm că doar prin cooperarea între toate părţile relevante din domeniul sporturilor şi al pariurilor se poate ajunge la eradicarea problemei. Astfel, ne bucurăm să facem echipă cu FIFA în această bătălie. Ne vom axa pe principiul de a avertiza oricând apar semnale de alarmă, aşa că această colaborare ne permite să anunţăm urgent FIFA în cazul în care există îngrijorări legate de integritate. Acordul cu EWS vine ca un sprijin suplimentar în eforturile noastre de a menţine lumea sportului şi platforma noastră de joc ferite de infracţiuni.
- Eric Konings, Sports Betting Integrity Officer în cadrul Unibet

Din anul 2006 EWS a ajutat FIFA în prevenirea, detectarea şi investigarea manipulării meciurilor de fotbal. EWS este o componentă a Iniţiativei de Integritate a FIFA, un instrument care ajută FIFA pentru protejarea integrităţii fotbalului. Schimbul de informaţii cu companii din industria pariurilor este o metodă eficientă de detecţie a tentativelor de manipulare a meciurilor. Colaborarea cu Unibet.ro, un operator global de top în domeniul pariurilor, cu expertiza în materie de a descoperi potenţiale manipulări de meciuri, va ajuta la îmbunătăţirea eforturilor EWS de a proteja integritatea fotbalului.

În acelasi spirit de fair-play în sport si pariuri sportive, Unibet investeşte permanent pentru a proteja jucătorii de eventualele probleme din sfera dependenţei faţă de jocurile de noroc. Compania este membră a European Gaming & Betting Association (EGBA) şi Remote Gambling Association (RGA), promovând responsabilitatea în rândul clienţilor săi. Unibet colaborează inclusiv cu Gambling Therapy, astfel încât orice persoană afectată în mod negativ de jocurile de noroc poate beneficia gratuit de grupuri de suport, chat şi consiliere prin email.

Se pune accent pe prevenţie, dar în acelaşi timp se caută soluţii atunci când sunt sesizate probleme. Jucătorii sunt încurajaţi să-şi testeze profilul online pentru a fi alertaţi la detectarea oricăror semnale cu privire la posibile probleme de remediat. Pe lângă partea de autoevaluare a clientului, unibet.ro se remarcă prin sistemul inovator de siguranţă a jucătorului cu depistare Precoce (PS-EDS), care analizează comportamentul individual pentru a asigura că persoanele rămân mereu în control şi pentru a detecta cât mai devreme posibile comportamente problemă. Aşadar, există atât instrumente cu ajutorul cărora jucătorul poate acţiona singur, dar şi metode prin care agenţia îşi protejează partenerii la pariuri online, poker, casino şi orice alte jocuri de noroc de pe platforma Unibet.

Alte instrumente utile oferite jucătorilor sunt posibilitatea de limitare a sumelor depuse (pentru un autocontrol sporit, dincolo de impulsurile de moment), posibilitatea de auto-excludere pentru o perioadă de timp (clientul alege să nu se mai poată autentifica în cont pentru 7 zile sau chiar 6 luni) şi accesul la software de blocare a tuturor website-urilor de jocuri de noroc online. Prin tot acest angrenaj, Unibet protejează oamenii, sportul şi industria de specialitate, păstrând mereu jocurile de noroc drept o formă de divertisment sigură şi plăcută, consumată cu moderaţie.

Grupul Unibet are în prezent licenţe şi în alte state, pe lângă România, şi anume în Franţa, Belgia, Danemarca, Italia, Germania (Schleswig-Holstein), Australia, Irlanda, Estonia şi Marea Britanie. Se poate spune astfel că jucătorii români sunt într-o companie selectă la nivel european şi internaţional, acest lucru indicând şi importanţa pieţei locale la nivel global.

Unibet nu are acord doar cu FIFA Early Warning System, ci şi cu PariuriX, acord prin care persoanele care deschid cont de pe ACEST LINK primesc un prim pariu 100% fără risc până la 150 RON, oferta de bonus standard fiind de 50% până la 150 RON.

Sursă foto: betting-business.co

 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive