Unibet se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a camerei de poker!

Între 25 și 28 august are loc în Copenhaga turneul de poker Unibet Open 2016, turneu la care vor participa unii dintre cei mai buni jucători de poker din Europa și numai. Cei de la calvinayre.com ne anunță că în cadrul acestui eveniment va fi lansat și un demo al versiunii 2.0 a platformei de poker dezvoltată de către Relax Gaming. 

unibet-poker.png

Nu se știe exact cât va dura până va fi lansată și versiunea full, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva luni până când aceasta va lua locul versiunii actuale. Această știre este destul de importantă pentru că Unibet Poker nu este doar una din sutele sau miile de camere de poker care există în acest moment în modul virtual. Ea a impresionat de-a lungul timpului în mod deosebit prin grafica inedită, grafică ce i-a adus multă simpatie în rândul clienților. De aceea, în timp ce majoritatea platformelor importante de poker au pierdut în ultimii 3 ani cam 20% din clienți, Unibet a avut o creștere de 37%!

Dar cu ce vine nou această versiune îmbunătățită? Conform unui comunicat de presă eliberat de Unibet afâm că:

Noua aplicație se bazează pe o tehnologie nouă dezvoltată de Relax Gaming, ce nu mai poate fi găsită la nici o altă cameră de poker. Designul UX și grafica au fost schimbate și vor fi chiar mai spectaculoase decât cele cu care clienții noștri s-au obișnuit deja. Noua aplicație va conține și un ”bonus shop”, mai multe misiuni și provocări, dar și multe alte caracteristici surpriză. Abia așteptăm să arătăm lumii la ce am lucrat în ultima vreme, dar mai important de atât, vrem să îmbunătățim serviciile oferite clienților noștri!
- Andrew West, directorul filialei de poker Unibet

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi