Unibet se extinde! A achiziționat un mare operator de jocuri online.

Faptul că Unibet (deschide cont acum) este unul dintre cei mai puternici operatori de pariuri sportive nu poate fi pus la îndoială, această casă fiind şi singura recomandată de PariuriX jucătorilor din România. 

Preocuparea continuă pentru inovaţie şi mai ales satisfacerea nevoilor clienţilor a fost mereu prezentă în acţiunile operatorului, iar mai nou acesta se extinde în nordul Europei prin achiziționarea unei puternice companii de jocuri online.

EXCLUSIV! Pariu gratuit de până la 150 RON, vezi detalii...

Este vorba despre iGame Group, o companie are are peste un milion de clienţi la nivel mondial. Unibet a achiziţionat întreg pachetul de acţiuni al iGame precum şi toate filialele înregistrate pentru suma de 59 milioane euro. Tratativele au început luna trecută şi s-au încheiat în urmă cu câteva zile prin plata integrală a sumei menţionate.

Chiar dacă Unibet este o companie mult mai mare decât noi împărtăşim aceleaşi pasiuni şi idei pentru progres şi satisfacerea clientului. Abilităţile noastre de a accelera dezvoltarea afacerilor se va vedea în cadrul noii echipe.Tommi Maijala, director executiv iGame.

Cumpărătorul a precizat că actuala echipă managerială din cadrul iGame va rămâne în funcţie pentru următorii trei ani, pentru a-şi duce proiectele la bun sfârşit. De asemenea, Unibet.com doreşte să îmbunătăţească platforma de jocuri online achiziţionată şi a contractat deja un credit de 120 milioane euro pentru investiţii viitoare la nivel mondial. 

Brandul iGame este foarte popular pe plan local, iar noi vedem un potenţial imens de progres prin alăturarea la compania noastră de succes mondial.Henrik Tjarnstrom, director executiv Unibet.

Trebuie precizat că iGame va desfăşura în continuare activităţi sub aceeaşi marcă, însă sub supravegherea unibet.com. Această tranzacţie vine pe fondul încasărilor excelente ale Unibet în precedentul trimestru de analiză financiară, profitul net ajungând la £80.5 milioane.

Aşadar, politica de expansiune a acestui mare operator mondial este evidentă şi asta s-a observat şi pe piaţa din România, unde Unibet n-a ezitat să solicite licenţa.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi