Unibet Open România, gata de start! Tot ce trebuie să ştii despre turneul de poker al sfârşitului de an

unibet-deschidere.jpg

În această săptămână - în perioada 1-4 decembrie 2016 -, Bucureştiul este gazda ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Premiile sunt fantastice (500.000 euro garantaţi pentru Main Event), iar sateliţii de calificare sunt încă disponibili până marţi. Cine vrea să participe direct la Main Event trebuie să ştie că buy-in-ul este de 1100 euro.

Într-o perioadă în care românii se bucură de liberele aferente zilei naţionale, pasionaţii de poker se poate mândri că au ocazia să ia parte la turneul de sfârşit de sezon din cadrul circuitului Unibet Open: în Capitală are loc un eveniment unic pentru lumea pokerului de la noi. 800 de jucători (numărul maxim admis) se vor lupta pentru jumătate de milion de euro. Niciodată în istoria turneului, care a ajuns deja la al nouălea an, nu s-a ajuns la o sumă atât de mare garantată. Unibet şi PokerFest România au lucrat de luni de zile la organizarea acestui turneu, astfel că aşteptările sunt foarte mari şi se anticipează că lucrurile vor ieşi impecabil.

CAMERA DE POKER UNIBET ESTE RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM! INTRĂ AICI PENTRU A-ŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Jucători din toată lumea sunt aşteptaţi la importantul eveniment, iar cei mai buni dintre români au confirmat deja că vor participa şi ei la competiţie. Dan Murariu va fi vedeta autohtonă, el venind din postura unică de dublu campion: s-a impus în 2010, la Golden Sands şi în 2012, la Saint Martin.

Pe lângă români, recunoscuţi pentru stilul lor tight, în competiţie vor participa şi o serie de jucătorii loose foarte buni. Aproape o sută de concurenţi din Israel - ţară ai cărei jucători sunt recunoscuţi că au un range de mâini foarte mare, intrând în poturi mari cu mâini marginale - și-au făcut rezervări în București în această perioadă, anunţându-şi astfel prezența la mesele Unibet Open. Cei mai mulţi participă deja și în seria premergătoare turneului propriu-zis (Unibet Warm-Up), încercând să ajungă la Main Event din sateliţii de calificare.


Încă poţi participa la sateliţi


Evenimentul Unibet Open se desfăşoară în două locații. Astfel, în perioada 27-29 noiembrie, All-In Poker Club București este gazda Unibet Warm-Up (bd. I.C. Brătianu, nr. 29-33, în magazinul Cocor, etajul 4). Acolo există mai mulți sateliți cu 30 de tichete garantate, în valoare de 1100 euro. Cei care nu au obținut biletele de calificare de pe net, pot juca ( buy-in de 150 € + 20 €) pentru mult râvnitul bilet aferent Main Event-ului.

Sunt puse la bătaie 30 de tichete garantate, câte 10 pentru fiecare dintre zilele 27, 28 și 29 noiembrie. Cei care reușesc să câștige mai multe bilete au varianta să îl convertească pe cel de-al doilea în cash (primesc suma aferentă, adică 1100 euro) sau pot să îl ofere către un prieten pasionat de hold'em. La aceşti sateliţi, stack-ul de început este de 12.000 de fise, iar timpul fiecărui nivel de blinduri este de 20 de minute.

unibet2.jpg

Warm-up-ul odată terminat, toţi îşi vor stabili cartierul general la hotelul Marriot, acolo unde organizatorii le-au pregătit o serie de surprize celor care au talentul, ştiinţa şi norocul de a participa la acest turneu extraordinar. Există o serie de turnee pe lângă Main Event, astfel că, dacă ai neşansa de a ieşi repede de la evenimentul central (care se desfăşoară în sistem freezout), poţi să pleci cu un cec important, participând la una din celelalte competiţii. Există inclusiv o Cupă a Presei, destinată ziariştilor, care se va desfăşura pe 3 şi 4 decembrie.

Aşa cum Unibet ne-a obişnuit, turneul va fi transmis live pe Twich ( www.twitch.tv/unibetpoker). Toate detaliile şi o serie de alte informaţii despre turneul de la Bucuresti pot fi aflate aici, pe site-ul oficial al competiţiei.

Unibet Open - SEZONUL 2016

•Londra 3-6 martie 2016. Învingător main event: David Shallow 71.000 euro

•Malta 26-29 mai 2016. Învingător main event: Martin Soukup - 71.000 euro

•Copenhaga 25-28 august 2016. Învingător main event: Joni Liimatta - 70.514 euro

•Bucureşti 1–4 decembrie 2016 - urmează

Unibet Poker este o cameră de poker și gaming online, fondată în anul 1997 și licențiată în România din anul 2015, axată pe atragerea jucătorilor recreaționali prin crearea unui mediu de joc prietenos. Această politică a dus, după adoptarea platformei proprii acum doi ani, la o creștere a traficului la mesele de poker de 36,8% anual, cea mai mare creștere din lume pe fondul recesiunii globale.

Unibet Open este un circuit de poker live deținut și operat de Unibet Poker, care activează pe scena pokerului live european din anul 2007. Unibet Open București este a IV-a etapă a sezonului al IX-lea.

Pariurix.com va fi prezent la Turneul Unibet Open Bucureşti şi te va ţine în permanenţă la curent cu cele mai importante evenimente.

sursă foto: Facebook Unibet Open

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi