Unibet Open Bucureşti a doborât toate recordurile de participare! Un român e chip leader

unibet-deschidere.jpg

Cu 603 jucători adunaţi la start în cadrul Main Eventului, Unibet Open Bucureşti a depăşit orice record al numărului de participanţi. Garanţia de 500.000 de euro a fost astfel depăşită, fondul de premii final fiind acum de 584.910 euro. Turneul intră astăzi în a doua zi, cu un român chip leader, Gabriel Gavrilă.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A-ŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

În perioada 1-4 decembrie, capitala României e gazda celui mai importat turneu de poker din Europa, din această perioadă. Unibet a organizat o competiţie cu o sumă garantată de jumătate de milion de euro, cea mai mare din istoria de 9 ani a francizei, iar succesul a fost unul enorm. La start s-au adunat doar pentru evenimentul central (buy-in de 1100€) nu mai puţin de 603 jucători (236 joi, în ziua 1 A şi 367 vineri, în ziua 1 B). A fost astfel depăşită prezenţa cea mai mare de până în circuitul Unibet, consemnată acum trei ani, la Budapesta, cu 460 de jucători.

"Recordul a fost depăşit cu 140 de jucători. Nu ne aşteptam la asemenea succes şi la această participare", a confirmat Sorin Constantiescu, pentru Pokerfest.

Românii s-au descurcat excelent înainte de startul zilei secunde (sâmbătă), în acest moment chip leader fiind Gabriel Gavrilă. El a reuşit să termine pe primul loc ziua 1B din cadrul Main Event-ului, acumulând la final, dupa cele 11 level-uri de joc, un stack de 432.000 fise. Pe locul secund se află francezul Alexandre de Zutter (382.000 fise), în timp ce podiumul este completat de un alt jucător din Romania: Dan Ionuţ Hila, care are în faţă 291.500 chip-uri.

Astăzi se vor întoarce la mesele de concurs 156 de jucători (celor 93 din cei 367 de participanţi consemnaţi la startul zilei 1 B li se vor adăuga cei 63 de jucători calificaţi din ziua 1 A (din 236 de înregistraţi).

De menţionat faptul că Dan Murariu, care are în portofoliu deja două turnee câştigate în circuitul Unibet (Varna 2010 şi St. Maarten 2012) e încă în concurs, cu un stack de 160.000. El visează, fără îndoială, să fie primul din istorie care să îşi treacă în palmares al treilea titlu Unibet Open. Dan nu a fost singurul dublu câştigător în circuitul Unibet Open aflat la start. Mateusz Moolhuize (învingător la Malta 2011 şi Antwerp 2015) a participat şi el, însă a fost eliminat.


Ilie Dumitrescu, gata de high roller


Cel mai interesant turneu programat azi este High Rollerul cu buy-in de 2.200€. Concurenţii vor avea o opțiune de re-entry şi 30.000 de fise la start. Nivelul fiecărui blind este de 45 de minute. Acest side event se va bucura de participarea unei personalităţi marcante pentru sportul românesc din ultimele decenii: Ilie Dumitrescu, cel care ne scotea la Universitate acum 22 de ani, după optimea mondială fantastică împotriva Argentinei.

"Sunt onorat să particip la acest eveniment. Am rămas surprins de numărul mare de participanţi. E un debut şi pentru mine la o asemenea competiţie. Nu am o experienţă foarte mare, dar sunt fericit să particip şi doresc să scot maximum de la această acţiune. E un trend, am văzut foarte mulţi jucători de fotbal importanţi - foşti şi actuali - care participă la turnee de poker. E un lucru relaxant, deşi am văzut oameni foarte concentraţi, care sunt foarte profesionişti şi se află la un nivel foarte înalt. Este o mare realizare pentru România că a reuşit să organizeze un turneu de o asemenea anvergură", a spus fostul mare internaţionala pentru sursa citată.


daiva.jpg

Organizatorii au pregătit numeroase side event-uri pentru cei care au ieşit din competiţia centrală prea devreme. De o popularitate foarte mare s-a bucurat Ladies Event, turneu destinat exclusiv doamnelor, câştigat de  Daiva Barauskaite.

O altă surpriză pregătită de organizatori a fost un Mannequin Challenge, foarte la modă peste hotare. Ce a ieşit vă prezentăm mai jos.

sursă foto: Facebook Unibet Open

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi