Unibet: Ofertă sportivă de nebătut la meciurile de fotbal de top!

Unibet (deschide cont acum) este cunoscută ca fiind una din casele de pariuri sportive licențiate cu o ofertă sportivă foarte bogată și diversificată pe toate sporturile, fiind în top din acest punct de vedere (și nu numai). În acest articol nu voi vorbi însă despre oferta obișnuită, ci despre oferta sportivă specială disponibilă la meciurile de fotbal de top.

Mai exact, când are loc un meci super important (de exemplu meciuri de top din Liga Campionilor, Europa League, derby-uri în campionate puternice etc), agenția vine cu o ofertă mult îmbunătățită față de cea de la meciurile obișnuite (care nu este nici ea deloc slabă) prin care oferă aproape 800 de opțiuni de pariere! Da, ai auzit bine, OPT SUTE! Și nu este un număr umflat, adică nu vei găsi vreo 400 de pariuri pe goluri și aia e. Din contră, poți paria pe toate chestiile posibile sau imposibile care îți trec prin cap.

PARIAZĂ ACUM LA UNIBET! PESTE 700 DE PARIURI LA PARTIDELE DE TOP!


Ce fel de pariuri speciale găsim?

 • Marcatori: primul gol, ultimul gol, va înscrie, nu va înscrie – iar aici sunt introduși cam toți jucătorii.
 • Pariuri cornere: total cornere, handicapuri cornere, cele mai multe cornere, dar și pariuri combinate între cele pe cornere și cele pe rezultat meci sau cartonașe. Deci de exemplu poți plasa un pariu combinat că formația gazdă va avea cele mai multe cornere, dar cea oaspete va încasa cele mai multe cartonașe galbene.
 • Pariuri cartonașe: total cartonașe, cele mai multe cartonașe, handicapuri (atât asiatice cât și europene), se va acorda cartonaș roșu, dar și pariuri combinate cu cornere sau rezultat meci.
 • Cartonaș jucător: este oferită și o secțiune specială unde poți paria că un anumit jucător va primi sau nu va primi cartonaș galben / roșu (sunt oferite ambele opțiuni).
 • Duelui jucători: sunt un fel de dueluri unde este ales câte un jucător de la fiecare echipă, iar tu poți paria care din ei va marca mai multe goluri. De regulă sunt oferite 4-5 astfel de dueluri pe jucătorii mai importanți.
 • Va juca tot meciul: da, poți paria că un anumit jucător va fi sau nu va fi integralist (ambele opțiuni).
 • Să aibă cel puțin un șut care să lovească bara transversală: din nou, poți paria pe fiecare jucător implicat în meci. Cotele sunt de regulă între 8.00 și 41.00 în funcție de numele jucătorului.
 • Alte pariuri speciale pe jucători: să marcheze și să ofere o pasă de gol, va oferi o pasă de gol, va oferi minim 2 pase decisive, să fie avertizat și echipa lui să piardă, jucătorul să nu fie titular dar să marcheze, să primească un cartonaș pentru simulare etc.
 • Statistici jucători: de câte ori va fi prins în offside un jucător, de câte ori va șuta pe lângă poartă, de câte ori va șuta pe poartă, câte faulturi va comite, dar și multe alte pariuri de acest gen.
 • Statistică meci: echipa cu  cele mai multe șuturi pe poartă, cea mai bună posesie, cele mai multe offside-uri, cele mai multe șuturi, cele mai multe faulturi, cei mai mulți kilometri alergați, dar și multe altele.
 • Alte pariuri: penalty-uri, autogoluri, echipa care începe mingea de la mijlocul terenului, numărul de minute de prelungire etc.

Desigur, sunt oferite și toate opțiunile populare de pariere disponibile la alte agenții, dar nu are rost să le mai enumerăm. Așa cum poți vedea, se merită să arunci un ochi peste oferta Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) la partidele de top pentru că vei găsi pariuri care de care mai inedite. Ia totuși în considerare faptul că multe din aceste opțiuni țin strict de noroc!

De asemenea, în cazul unei validări greșite a pariului de către agenție (se întâmplă rar, dar se poate întâmpla), va fi destul de greu să dovedești în cazul anumitor pariuri că dreptatea e de partea ta. Chiar și așa, oferta este una impresionantă și reprezintă un motiv suficient pentru a avea cont la Unibet. În îcheiere voi pune câteva poze cu o parte din pariurile enumerate mai sus, ca să vezi mai bine despre ce e vorba (pozele sunt luate de la finala Ligii Campionilor din 2017 dintre Juventus și Real Madrid).

PARIAZĂ ACUM LA UNIBET! PESTE 700 DE PARIURI LA PARTIDELE DE TOP!

 


 Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!