Unibet oferă un pariu gratuit de 50RON pe Liga Campionilor!

unibet-50.png

Casa de pariuri sportive online Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) vine cu o promoție foarte tentantă prin care oferă un pariu live gratuit de 50RON ce poate fi utilizat pe Tottenham vs Bayern Leverkusen, meci care are loc miercuri 2 noiembrie la ora 21:45 și care contează pentru etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor

 

Cum obțin pariul gratuit?

  • Loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client Unibet, atunci deschide un cont acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții” și dă click pe oferta ”50 RON pariu gratuit pentru Liga Campionilor!”. Aici vei găsi un buton ”Optați” pe care trebuie să apeși.
  • Plasează un pariu pe meciul Manchester City vs Barcelona de marți 1 noiembrie. Pariul poate fi atât pre-meci cât și live, atât simplu cât și în combinație, dar trebuie să fie pus pe minim 100RON și trebuie să aibă o cotă de minim 1.40.
  • Indiferent dacă pariul tău este câștigător sau nu, pe data de 2 noiembrie la ora 19:00 vei primi un freebet de 50RON. Acesta poate fi utilizat doar pe partida Tottenham - Bayern Leverkusen, și doar LIVE.Poți opta pentru orice opțiune de pariere dorești.

Pe fiecare partidă din Liga Campionilor Unibet oferă peste 300 de opțiuni de pariere, deci cu siguranță vei găsi pe ce să pariezi. Pariază și tu acum!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi