Unibet oferă clienților noi 20 de runde gratuite în jocul Starburst Touch!

startburst.png

Actualizare 7 noiembrie 2016

Promoția din acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea o listă cu toate bonusurile și promoțiile actuale oferite de Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) în mod constant accesează ACEST LINK. Iar dacă vrei să vezi o listă cu ofertele ocazionale oferite de Unibet sau de alte site-uri de gambling, accesează link-ul: https://pariurix.com/bonusuri-promotii

 

Articolul inițial

Site-ul Unibet vine cu o promoție foarte interesantă prin care oferă 20 de runde gratuite în jocul de cazino Starburst Touch, accesibil de pe orice telefon sau tabletă. Cinci runde vor fi disponibile imediat după ce vă deschideți un cont, în timp ce celelalte 15 runde sunt acordate după ce efectuați primul depozit!

Site-ul Unibet poate fi accesat fără probleme de pe orice dispozitiv mobil cu IOS sau Android. Nici măcar nu trebuie să descărcați vreo aplicație; tot ce trebuie să faceți este să intrați pe acest site din browserul telefonului vostru. Aici veți vedea că puteți accesa atât platforma de pariuri sportive, cât și cazinoul Unibet Mobile. Acest cazino conține nu mai puțin de 198 de jocuri, unul din ele fiind popularul joc Starburst. Dacă intrați în acest joc după ce v-ați deschis un cont veți fi anunțați că ați primit cinci rotiri gratuite pe care le puteți utiliza imediat. Iar dacă efectuați un depozit în cazinoul Unibet, mai primiți încă 15 rotiri în maxim 24 de ore!

 

Deschide un cont acum pentru a încasa un super bonus la Unibet Casino!

 

Termeni și condiții

  • Rundele gratuite sunt disponibile doar în jocul Starburst utilizând un telefon mobil sau o tabletă.
  • Primele 5 rotiri gratuite sunt acordate imediat după ce vă deschideți un cont pe Unibet, iar celelalte 15 vor fi disponibile în maxim 24 de ore după ce efectuați primul depozit.
  • Toate câștigurile rezultate din urma utilizării acestor rotiri sunt considerate bani bonus.
  • Banii bonus trebuie rulați de minim 25 de ori într-un interval de maxim 30 de zile.
  • Jocurile Baccarat și toate jocurile de ruletă nu contează pentru condițiile de rulare în timp ce jocurile Blackjack, Video Poker si toate celelalte jocuri de masă contează doar în proporție de 10%.
  • Dacă solicitați o retragere înainte de a îndeplini condițiile de rulaj, bonusul va fi pierdut.
  • La orice joc de cazino vor fi folosiți întâi banii reali și apoi banii bonus.
  • Jucătorii care au sistemul Windows OS pe telefonul lor nu vor putea dispune de rundele gratuite.

 

Alte informații utile

Mai mult decât atât, dacă vă deschideți un cont la Unibet direct de pe site-ul nostru primiți un bonus exclusiv ce constă într-un prim pariu fără risc de 100% în limita a 150RON! Această ofertă este valabilă doar prin link-urile Pariurix și este mult mai bună decât oferta standard, acolo unde primiți o rambursare de doar 50%! Deschide un cont acum!

Pe lângă bonusul oferit la pariuri sportive, puteți primi și un bonus de 100% în limita a 500RON la jocuri de cazino. Unibet vine mereu cu oferte foarte atractive, astfel încât vă recomand să consultați frecvent pagina de promoții de pe site-ul Unibet, sau articolele oferite de pariurix.com pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi