Unibet live streaming – Știai că poți vedea meciurile live VIDEO în timp ce pariezi?

Unibet live streaming – Află cum poți urmări meciurile live VIDEO în timp ce pariezi! Ai acces complet gratuit la transmisiuni care în mod normal costă bani grei, iar noi îți arătăm ce ai de făcut pentru a beneficia de pe urma acestui serviciu!

Deschide cont la Unibet și urmărește meciurile tale preferate direct din fereastra de pariuri!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Unibet Live Streaming - un serviciu complet gratuit

  2. Întrebări comune de la pariori

  3. Concluzii finale

 

1. UNIBET LIVE STREAMING - UN SERVICIU COMPLET GRATUIT

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online în România, iar asta pe bună dreptate ținând cont că ea are o ofertă sportivă foarte bogată, un site foarte stabil, o platformă performantă de pariuri live, dar și un serviciu de suport clienți de calitate. Mai mult decât atât, clienții noi care își deschid un cont la Unibet prin link-urile Pariurix primesc un bonus exclusiv foarte tentant pe care îl poți descoperi accesând ACEST LINK. Dar Unibet mai vine cu un plus foarte important pe care poate nu-l cunoști și anume faptul că poți urmări live video meciurile pe care pariezi live.

Serviciul Unibet live streaming este oferit tuturor clienților în mod gratuit. Pentru a avea acces la el, singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai măcar un ban în contul de pariuri. De asemenea, poți urmări transmisiile live video timp de 24 de ore din momentul în care ai rămas fără niciun ban în cont. Dar părerea mea este să lași mereu acolo ceva mărunțiș, deoarece astfel vei avea acces la transmisii oricând dorești. 

 

2. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI


Cum pot urmări un meci live?

Atunci când intri pe platforma de pariuri live a celor de la Unibet, vei vedea că în dreptul anumitor meciuri apare simbolul ”Unibet TV”, simbol ce semnifică faptul că acel meci este transmis live. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de pariuri a respectivului meci, iar în partea dreaptă a paginii se va încărca automat o fereastră din care poți urmări meciul live. Astfel poți urmări un meci în direct din aceeași pagină din care pariezi. Acest lucru este de real folos deoarece nu trebuie să schimbi constant paginile și nu vei pierde nici măcar o secundă din acțiune.  

Dacă vrei să afli ce meciuri vor fi transmise live video în zilele următoare atunci trebuie să intri în secțiunea ”Pariuri”, iar din meniul din stânga paginii să alegi opțiunea ”Unibet TV”. Aici vei găsi programul pentru întreaga săptămână. 

 

Ce meciuri putem urmări prin intermediul serviciului Unibet live streaming?

Unibet TV se bazează pe diversitate, motiv pentru care sunt acoperite destul de multe sporturi, după cum urmează: 

  • Fotbal – sunt oferite atât transmisii din campionate mari ale Europei, cât și din competiții mai puțin importante din Asia sau Africa. Cele mai importante campionate acoperite sunt fără îndoială Spania Primera Division și Germania Bundesliga. De asemenea vei găsi transmisii din ligile inferioare din Italia, Spania, Germania, Anglia și Franța, dar și din prima ligă din Olanda sau Portugalia. Din afara Europei sunt oferite transmisii din Australia, Japonia, China și Africa de Sud, dar și din țări sud-americane precum Argentina sau Brazilia 
  • Tenis – sunt acoperite tot felul de turnee ATP și WTA, și chiar turnee de Grand Slam. Vei găsi transmisii de la meciurile lui Djokovic, dar și de la meciuri între tenismeni de care probabil n-ai auzit vreodată.  
  • Baschet – cei de la Unibet (deschide un cont acum) se pot lăuda cu faptul că oferă transmisii din NBA, de departe cea mai importantă competiție de baschet de pe glob. Sunt acoperite aproape toate meciurile, iar acesta este un lucru foarte important în condițiile în care un ”NBA League Pass” costă anual 370 RON dacă îl achiziționezi de pe site-ul oficial! 
  • Hochei pe gheață – din păcate nu sunt acoperite meciurile din NHL, dar poți urmări partide din Rusia KHL (al doilea cel mai important campionat de hochei din lume), Suedia SHL sau Finlanda SM-Liiga 
  • Alte sporturi – pe lângă sporturile prezentate mai sus, vei găsi ocazional transmisii din volei, handbal, cricket, tenis de masă, futsal sau alte sporturi.  

Descoperă o strategie câștigătoare pentru meciuri live online: https://pariurix.com/meciuri-live.html


Pot urmări transmisiuni live video de pe telefon / tabletă?

Toate transmisiile live video pot fi accesate de pe orice telefon sau tabletă, direct prin aplicația ”Unibet Sports Betting”. Aceasta poate fi descărcată pe orice Iphone / Ipad direct din Appstore (este necesar minim IOS7+), cât și pe orice dispozitiv cu Android (minim versiunea 4.0). 

 

De ce este atât de importantă prezența unui serviciu de live streaming?

Consider că de multe ori este sinucidere curată să pariezi pe meciuri pe care nu le poți urmări live. Iar realitatea este că agențiile de pariuri online au o ofertă de pariuri foarte bogată astfel încât unele meciuri sunt atât de neimportante încât este aproape imposibil să găsești transmisii pe internet. În schimb, acest serviciu de la Unibet îți oferă acces rapid și fără niciun efort direct din pagina din care pariezi la meciuri ce nu pot fi găsite în alte părți sau chiar și la meciuri la care în mod normal accesul ar costa o sumă substanțială de bani (cum sunt cele din NBA). 

 

3. CONCLUZII FINALE

Dacă vrei să pariezi live, atunci casa de pariuri sportive Unibet (intră acum pe site) este o alegere foarte bună deoarece aici vei găsi o platformă performantă de pariuri live care este susținută și de un serviciu foarte avansat de live streaming.  Iar dacă îți deschizi acum un cont prin PariuriX, primești și un bonus tentant de bun venit.

Pariază live la Unibet și încasează un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!