Unibet lansează propriul festival de turnee online. Premii garantate de 300.000 euro

Unibet a părăsit rețeaua MPN în 2014, atunci când și-a lansat propria platformă de poker. După 4 ani, operatorul a decis să organizeze primul festival online de turnee, iar camera a dezvăluit deja programul primei ediții a Unibet Online Series (UOS). Cei de la pokernews.com scriu că totul va începe la finalul acestei luni, pe 26 februarie, urmând ca seria să se încheie pe 11 martie. 

Fondul de premii garantate este și el unul interesant - peste 300.000 de euro pe parcursul celor 84 de turnee împărțite în trei grupe a câte 28 de evenimente. Acestea sunt separate pe niveluri de intrări: nano-stakes (buy-in sub 1 euro), low-stakes (buy-in până la 5 euro) și high-stakes (buy-in între 25 euro și 50 euro). Într-o zi sunt programate să se desfășoare șase turnee, între 20.00 și 21.30 - ora României.

Pentru participarea la festival va exista câte un turneu principal pentru fiecare nivel de buy-in, plus unul general bazat pe rezultatele din toate cele 84 de turnee. Iar suma totală oferită va fi de 25.000 de euro. 

Interesant e că pe lângă binecunoscutele turnee freezeout, competiția oferă și alte variante cum ar fi PLO, rebuy, bounty, progressive bounty și ante-up. Ultimele două zile vor fi și cele mai importante, prin prisma faptului că se vor organiza trei Main Eventuri. Cel mai important are un buy-in de 100 de euro și garantează premii în valoare de 100.000 de euro. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!