Unibet îți plătește impozitul la pariuri!

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență nr. 18/2018 publicată în Monitorul Oficial nr. 260 din 23 martie 2018, ordonanță care aduce modificări substanțiale pentru pariorii online în sensul că  începând cu data de 24 martie 2018 veniturile din jocuri de noroc online se impun prin reţinere la sursă, iată că operatorul Unibet.ro vine în întâmpinarea pariorilor cu o surpriză.

Conform unui email, Unibet.ro va achita până la 31 iulie 2018 impozitul aferent tuturor retragerilor de până în 66.750 Ron. Astfel, pariorii vor primi retragerile întregi, retragi 1.000 Ron, primești în cont 1.000 Ron în loc de 990 Ron, așa cum ar fi normal conform noilor reglementări, iar impozitul este plătit de Unibet.ro.

Practic pariorii nu trebuie să facă nimic, trebuie să fie preocupați doar să câștige și să retragă, de restul se ocupă casa de pariuri online, impozitul datorat fiind determinat și reținut la sursă de către plătitorul de venituri, la fiecare transfer din contul înregistrat pe platforma de jocuri de noroc în contul bancar sau similar.

Atenție însă, dacă ai efectuat anul acesta retrageri înainte de data de 23 martie, vei avea de depus la anul Declarația Unică. Urmărește acest articol foarte detaliat pentru mai multe informații: ”Impozit pariuri online și Declarația 200 la ANAF pentru impozit completată”. Acesta va fi actualizat în momentul în care va apare și modelul Declarației Unice pentru a ști cum să o completezi.

Avem și un articol mai detaliat despre reținerea impozitului la sursă la pariuri online ce poate fi accesat AICI, asta dacă vrei să afli mai multe informații despre agențiile de pariuri care au implementat deja această facilitate.

Deschide cont acum la Unibet și poți încasa un bonus la pariuri de 100% până la 300RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi