Unibet îţi oferă rotiri gratuite pentru fiecare gol marcat în această săptămână în Liga Campionilor!

După ce ieri s-au marcat trei goluri în cele două partide programate în optimile Ligii Campionilor astăzi ne aşteaptă alte două dispute interesante, care sper să ne aducă mai mult spectacol. Spun asta deoarece agenţia de pariuri Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) acordă clienţilor săi câte două rotiri gratuite la jocul de casino Starburst pentru fiecare reuşită din meciurile programate în aceste două zile în cea mai importantă competiţie din fotbalul european.

unibet-rotiri-gratuite-liga-campionilor.jpeg

Pentru a beneficia de ofertă este nevoie să intri pe unibet.ro pe pagina promoţiei "Rotiri gratuite pentru fiecare gol înscris" şi să optezi pentru ofertă. Apoi trebuie să joci pariuri de cel puţin 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor, fie că este vorba de pariuri live sau pre-meci.

Dacă ai îndeplinit cele două condiţii amintite mai sus joi, 10 martie 2016, la ora 19:00 (CET) te vei bucura de rotiri gratuite, egal ca număr cu dublul golurilor înscrise în cele patru meciuri din UCL. Până acum ai aşadar 6 rotiri gratuite asigurate şi foarte probabil vor mai veni altele.

Toate câştigurile rezultate în urma rotirilor gratuite vor trebui jucate de 25 de ori pentru a putea banii bonus.

Pariază acum la Unibet pe meciurile din Liga Campionilor! Dacă te înregistrezi la operator de pe site-ul nostru beneficiezi de un prim pariu 100% fără riscuri până la 150 RON, ofertă unică în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi