Unibet câștigă premiul pentru operatorul anului în poker!

Săptămâna trecută a avut loc la Londra unul dintre cele importante evenimente ale anului în materie de online gaming şi anume EGR Operator Marketing and Inovation Awards, ediţia 2015. Prestigiosul eveniment are darul de a scoate în evidenţă cei mai creativi şi inovatori operatori din industria jocurilor online.

Click aici pentru a juca poker online. Te aşteaptă un bonus de până la 500 euro!

Ca şi în anul precedent, Camere de Poker a Unibet (deschide cont aici) a câştigat  premiul pentru “Inovaţie în Poker”, consolidându-şi poziţia de lider pe această piaţă. Populara agenţie de pariuri online a evoluat constant în ultimul timp, reuşind să se diferenţieze de restul concurenţilor din sfera pokerului online. A lansat o platformă proprie în anul 2014, prin care a impresionat şi care i-a adus multe satisfacţii.

Acesta este al treilea premiu pentru inovaţie, după titlul EGR obţinut în 2014 şi o distincţie similară la European Poker Awards de anul trecut. Conform EGR Operator Marketing and Inovation Awards, Unibet are merite deosebite în reinventarea şi îmbunătăţirea pokerului online.

Suntem fericiţi şi onoraţi de faptul că am reuşit să câştigăm acest prestigios premiu pentru al doilea an la rând. Am simţit că inovaţia este un factor foarte important în actuala industrie de poker online şi se pare că nu ne-am înşelat. Vom căuta să devenim mai buni, iar anul viitor dorim să câştigăm din nou acest premiuAndrew West, Head of Poker la Unibet

Platforma de poker online Unibet este una dintre cele mai impresionante de pe piaţă şi poate fi testată şi de voi extrem de simplu, printr-un singur CLIK AICI. Are o varietate de jocuri şi turnee, multe dintre ele freeroll, iar bonusul la înregistrare şi premiile din această vară va aşteaptă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi