Unibet introduce o nouă metodă de plată: Trustly

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) tocmai a anunțat introducerea unei noi metode de plată: Trustly. Aceasta este o veste bună pentru clienți mai ales că la acest capitol agenția nu stătea chiar extraordinar, ea oferind până acum posibilitatea de a efectua depuneri prin transfer bancar, card de credit debit și Paysafecard, dintre care doar depunerile prin transfer bancar erau scutite de taxe.

DEPUNE PRIN TRUSTLY ȘI PARTICIPĂ LA O TOMBOLĂ CU PREMII DE 45,000RON!


Ce este Trustly?

Trustly permite efectuarea de plăti direct din contul tău bancar online. Probabil vei întreba ”bun, dar ce o deosebește de un transfer bancar obișnuit”? În primul rând poți efectua depuneri din confortul casei tale fără a te deplasa la bancă. În al doilea rând, spre deosebire de un depozit bancar, depunerile au loc instant. Asta înseamnă că banii vor intra imediat pe contul Unibet și nu vei mai avea de așteptat 2-3 zile. Iar ca și transferul bancar obișnuit, nu sunt percepute taxe! Depunerea minimă este de 50RON. Retragerile încă nu sunt disponibile prin acestă metodă de plată, dar este posibil ca în viitorul apropiat acest lucru să se schimbe. 


Cum depun prin Trustly?

  1. Intră pe site-ul Unibet (deschide cont acum) și apasă pe butonul ”Depozit”.
  2. Selectează Trustly - Online Banking, introdu suma dorită și apasă ”Depune”.
  3. Selectează țara (România) și banca.
  4. Conectează-te în contul tău bancar online.
  5. Selectează contul bancar din care dorești să efectuezi plata către Unibet.
  6. Verifică suma și detaliile plății și apasă butonul ”Confirmați”.


Tombolă Unibet cu premii de 45,000RON!

Cu ocazia introducerii acestei noi metode de plată Unibet vine cu o promoție de top! Efectuează un depozit prin Trustly până pe 2 iunie, ora 12:00 CEST, și vei fi înscris automat la o tombolă unde sunt puse la bătaie premii totale de 45,000RON! Marele câștigător va lua 10,000RON! Sumele sunt creditate cash și nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj. Pentru informații complete despre tombola Unibet accesează ACEST LINK.

DEPUNE PRIN TRUSTLY ȘI PARTICIPĂ LA O TOMBOLĂ CU PREMII DE 45,000RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi