Unibet este partener oficial al Campionatului Mondial de handbal feminin

Astăzi începe a 22-a ediţie a Campionatului Mondial de handbal feminin, competiţie care poate fi urmărită integral gratuit pe Unibet.ro. Casa de pariuri online numărul 1 în Romania este partener oficial al întrecerii şi vă oferă 33 de opţiuni de pariere la fiecare meci al întrecerii.

290x193-logo.jpg

Puteţi paria pre-meci pe rezultatul final, handicap şi total goluri ajustabil, numărul total al echipei gazdă, respectiv al celei oaspete sau pariuri de tip pauză / final. De asemenea puteţi miza pe echipa care va înscrie primul / ultimul gol, dar şi pe cea care va ajunge prima la 5 sau 10 goluri. Pentru prima repriză există în ofertă pariuri atât pe rezultatul 1x2 sau 12, cât şi pe numărul total de goluri, numărul de goluri al gazdelor, respectiv al oaspeţilor, dar şi pariuri cu handicap ajustabil.

Prin opţiunea Action Betting puteţi paria la unibet.ro pe următorul gol din meci, dar şi pe pariuri de forma "următorul penalty din meci va fi marcat" sau "va fi acordat cartonaş roşu".

Amatorii de pariuri de lungă durată găsesc de asemenea o ofertă diversificată, fiind disponibile pariuri precum:

  • golgheterul competiţiei (Cristina Neagu este mare favorită, având cota 3.75)
  • cel mai bun portar (Paula Ungureanu are a noua şansă, cota 15)
  • câştigător sau clasare pe podium (România are cota 21 pentru triumful suprem şi 5.5 pentru obţinerea cel puţin a medaliilor de bronz, pornind cu a zecea şansă)
  • etapa eliminării, pentru fiecare echipă importantă (eliminarea în optimi a României primeşte cota 1.90, iar cea în sferturi 3.25)
  • cel mai bun marcator al echipei (la România Cristina Neagu este mare favorită cu o cotă de 1.20, urmată de Ada Nechita cu cota 6.50)
  • dueluri între echipe în privinţa locului final (de exemplu România are cota 1.50 pentru a termina mai sus decât Germania)
  • pariuri pe câştigătoarea grupei ("tricolorele" pornesc cu şansa a patra în grupa D, având cota 9 pentru a le devansa pe Norvegia, Rusia şi Spania).

Pariază acum la Unibet.ro pe meciurile de la Campionatul European de handbal feminin şi ai primul pariu plasat la agenţie 100% asigurat până la 150 RON! Oferta este exclusivă dacă vă deschideţi cont prin PariuriX, altfel bonusul standard fiind 50% din primul pariu fără riscuri până la 150 RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi