Unibet este operatorul de pariuri online numarul 1 in 2013, in topul IGA

In aceasta saptamana Unibet.ro a fost desemnata de catre International Gaming Awards (IGA) operatorul de pariuri sportive online al anului 2013. A fost al saptelea an in care Unibet beneficiaza de aceasta distinctie.

unibet.png

Casa de pariuri online scandinava a fost nominalizata in trei categorii: cel mai bun inovator al anului, operatorul de pariuri sportive online al anului si operatorul social responsabil al anului.

Reprezentatii casei de pariuri sunt incantati ca au reusit sa castige primul loc in cel de-al doilea top ''A fost o noapte mare pentru Unibet si un premiu de prestigiu pentru companie'', a declarat cel care se ocupa de partea de pariuri sportive din companie, Erik Backlund. ''Dupa aceasta conexiune intre marca Unibet si premiul renumit pe care l-am primit cu siguranta increderea clientilor in companie va fi si mai mare de acum.''. Erik a mai adaugat ca au concurat cu alte case de pariuri online de prestigiu, astfel ca acest trofeu trebuie sa-i faca mandrii pe toti angajatii Unibet.

UPDATE 21 aprilie 2016: În prezent la agenţia de pariuri online Unibet beneficiezi de un pariu 100% fără risc până la 150 RON. Oferta este valabilă doar dacă deschizi cont la operator accesând un link de pe site-ul PariuriX. Mai multe detalii despre acest bonus poţi citi în articolul 100% în loc de 50% - Pariu fară risc până la 150 RON la Unibet, doar prin PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi