Unibet – Cum poți juca la pariuri pe telefonul mobil și tabletă?

Ia contul Unibet cu tine oriunde te-ai afla și plasează pariurile direct de pe telefon sau tabletă! Noi îți arătăm cum poți instala aplicația Unibet pentru mobil și cum poți plasa primul pariu din mers!

Joacă acum la Unibet de pe mobil! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Importanța pariurilor de pe mobil

  2. Cum instalez aplicația Unibet Sports Betting?
    2.1 Instalarea aplicației pe Iphone / Ipad
    2.2 Instalarea aplicației pe Android

  3. Cum plasez primul pariu de pe mobil?

 

1. IMPORTANȚA PARIURILOR DE PE MOBIL

Tehnologia din ziua de astăzi ne permite să luăm contul de pariuri online oriunde ne-am afla, deoarece îl putem accesa de pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare al acestuia. Aproape toate casele de pariuri online licențiate în România permit plasarea de pariuri de pe telefon sau tabletă, dar eu în acest articol voi vorbi strict despre pariuri pe mobil la Unibet. De ce? Pentru că Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este agenția de pariuri pe internet preferată de cei mai mulți români, plus că are cea mai bună aplicație de pariuri mobile din rândul agențiilor la care ne putem juca legal de pe teritoriul țării. 

Utilizatorii de telefoane și tablete se împart în două categorii principale: utilizatori Android și utilizatori de IOS (Iphone / Ipad). Din acest motiv și cei de la Unibet au creat două aplicații: câte una pentru fiecare sistem. Este important să știi cum se instalează aplicația și cum poți plasa primul pariu de pe mobil, pentru că mai devreme sau mai târziu vei avea nevoie să plasezi pariuri din mers. Nu vei fi mereu acasă când dai de un pariu atractiv, iar atunci telefonul mobil reprezintă alternativa perfectă pentru a nu rata pariul dorit.
 

2. CUM INSTALEZ APLICAȚIA UNIBET SPORTS BETTING?


2.1 Instalarea aplicației pe Iphone / Ipad

Dacă ai un dispozitiv de la Apple atunci trebuie să știi că procesul de instalare este foarte simplu. Intră în AppStore, scrie în fereastra de search ”Unibet” și vei vedea că primul rezultat găsit este ”Unibet Sports Betting”. Dă click pe butonul de ”download” după care aplicația se descarcă și se instalează automat, ea putând fi accesată direct de pe ecranul principal al telefonului / tabletei. 
 

descarcare-iphone.png


2.2 Instalarea aplicației pe Android

Instalarea pe Android este ceva mai complicată. Nu este de vină sistemul de operare, ci politica celor de la Google care nu acceptă aplicații de gambling în Google Play. De aceea aplicația trebuie descărcată direct de pe site-ul Unibet. Pentru a face acest lucru accesează de pe site opțiunea ”Aplicații”. Vei fi redirecționat către o pagină similară cu cea de mai jos: 
 

descarcare-android.png


Apasă pe imagine, după care vei fi redirecționat către o nouă pagină de unde trebuie să apeși pe butonul ”Descarcă”. 
 

descarcare-android-2.png


Înainte de a începe procesul de descărcare vei fi întrebat în ce mod vrei să instalezi. Ai de ales între următoarele opțiuni: ”Pachet de instalare” sau ”Verificați și instalați”. Singura diferență este că în cazul celei de-a doua opțiuni aplicația este descărcată doar după ce scripturile celor de la Google o verifică. Dar recomand să nu alegi această opțiune din moment ce Google este împotriva jocurilor de noroc. 
 

descarcare-android-3.png


După ce ai descărcat aplicația intră în folderul de descărcări și dă click pe ea pentru a o instala. În cazul în care nu merge din prima va trebui să umbli un pic prin setările telefonului / tabletei. Intră în Setări – Securitate – Administrare dispozitiv. Aici bifează căsuța ”Surse necunoscute” pentru a autoriza dispozitivul mobil să instaleze aplicația. 
 

permitere-instalare-aplicatii.png


În cazul în care nu reușești să instalezi aplicația poți paria direct din browser fără prea mari probleme, deoarece site-ul este optimizat pentru dispozitive mobile. Totuși n-ar trebui să ai astfel de probleme dacă urmezi pașii de mai sus. Pentru a primi un bonus exclusiv pentru prima depunere, urmează acest link: https://pariurix.com/links/unibet.php
 

3. CUM PLASEZ PRIMUL PARIU DE PE MOBIL?

Indiferent că plasezi pariuri pe mobil la Unibet de pe Iphone, Ipad sau un dispozitiv cu Android, aplicația arată cam la fel. Vei vedea că interfața și grafica sunt similare cu cele de pe PC, doar că acum accesezi o variantă mai compactă a platformei de pariuri. Oricum dacă ști să pariezi de pe calculator, atunci cu siguranță nu vei întâmpina probleme nici în cazul pariurilor mobile.  

Totuși pentru a-ți ușura munca îți voi arăta pe scurt în ce constă aplicația, chiar dacă aceasta este foarte intuitivă. Când intri pentru prima dată în ea se va încărca o pagină precum cea de mai jos. În stânga sus ai un buton ”Home” prin care poți accesa meniul cu sporturi, în dreapta sus găsești formularul de logare / înregistrare, mai jos poți vedea o listă cu câteva evenimente live, iar sub acestea se află câteva link-uri rapide către cele mai populare competiții pe care poți paria. 
 

unibet-pariuri-mobil.png


Din meniul principal (cel pe care îl declanșezi apăsând pe Home) poți accesa sportul dorit, dar și pagina de pariuri live, așa cum am făcut eu în imaginea următoare. 
 

unibet-pariuri-mobil-2.png

Dacă vrei să vezi toate opțiunile oferite la un anumit meci tot ce trebuie să faci este să dai click pe el (indiferent că este vorba de un meci live sau de pariuri pre-meci). Pagina va arăta cam în felul următor: 
 

unibet-pariuri-mobil-3.png


Poza este făcută cu o tabletă. Dacă pariezi de pe telefon, atunci fereastra de sus (cea care conține statistici de la meciul respectiv) ocupă peste jumătate din ecran, deci nu-ți vor mai apărea foarte multe opțiuni de pariere în fereastră, dar poți trage de aceasta în jos pentru a vedea o listă cu toate pariurile disponibile. Deoarece Unibet oferă foarte multe opțiuni de pariere vei avea de navigat destul de mult pentru a găsi pariurile dorite. Acesta nu este un lucru rău; este foarte bine că avem de unde alege. Totuși ar fi fost utilă o opțiune de adăugare la favorite a pariurilor dorite, deși acest minus îl găsim pe la majoritatea operatorilor de pariuri, nu doar la Unibet (deschide un cont acum). Odată ce te-ai hotărât pe ce să pariezi dă click pe cota corespunzătoare respectivului pariu, iar aceasta se va încărca într-un bilet virtual în partea de jos a paginii.  
 

unibet-pariuri-mobil-4.png

Poți plasa pariul dorit apăsând pe butonul ”Place bet” sau poți minimiza biletul pentru a umbla prin ofertă și pentru a adăuga și alte pariuri pe bilet. Dacă adaugi mai multe meciuri atunci vor apărea mai multe opțiuni pe bilet. Pentru a plasa un pariu multiplu trebuie să selectezi opțiunea ”Combination”, în timp ce un bilet în sistem se plasează selectând ”Multiples”. 
 

unibet-pariuri-mobil-5.png


Prin intermediul aplicației poți urmări și live video meciurile transmise de Unibet TV. Așa cum probabil ști, Unibet are cel mai performant serviciu de live streaming din rândul agențiilor de pariuri sportive online licențiate în România, astfel încât ar fi păcat să nu-l folosești atunci când ai ocazia. Mai multe despre acest serviciu poți afla de aici: https://pariurix.com/unibet-live-streaming-stiai-ca-poti-vedea-meciurile-live-video-in-timp-ce-pariezi.html

Dacă vrei să accesezi opțiuni ce țin de contul de pariuri trebuie să dai click pe username-ul tău din colțul dreapta sus a paginii. Vei fi redirecționat către o pagină de unde poți efectua depuneri și retrageri, dar și de unde poți edita informații ce țin de contul tău. 

Așa cum se poate vedea este foarte ușor să plasezi pariuri pe mobil la Unibet. Te vei obișnui foarte rapid cu aplicația de pariuri pentru mobil deoarece aceasta este intuitivă și ușor de folosit. Mai important decât atât, ea este și foarte performantă și stabilă astfel încât experiența  pariurilor mobile va fi mai plăcută ca oricând. 

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi