Unibet a renunțat la comisionul pentru depunerile efectuate cu cardul!

Veste excelentă din partea Unibet! Aceasta a eliminat comisionul pentru depunerile efectuate prin intermediul cardurilor de credit / debit, ceea ce înseamnă că acum primești pe contul de pariuri exact suma pe care ai depus-o!

Deschide cont și joacă la Unibet! Acum poți efectua depuneri cu cardul fără a plăti taxe!

Unibet (L1160657W000330) este de ani buni una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România, fiind de fapt și cea mai votată agenție din topul nostru de popularitate. Unul din motive este acela că per total oferă servicii complete, neavând minusuri considerabile. Până de curând cea mai mare problemă, și de fapt una din puținele deranjante, era aceea că la depunerile cu cardul trebuia plătită o taxă de 2.5%. Asta însemna că la fiecare 100RON aveai de plătit 2.5RON comision.

Mulți pariori s-au plâns de acest lucru. Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută utilizatorilor, staff-ul Unibet a ținut cont de feedback-ul acestora luând decizia de a elimina definitiv această taxă! O veste excelentă aș putea spune. Vă reamintesc că la Unibet mai puteți depune și prin transfer bancar, Trustly și Paysafecard. Retragerile sunt și ele scutite de comisioane!

Deschide cont și joacă la Unibet! Acum poți efectua depuneri cu cardul fără a plăti taxe!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi