Unibet Bingo

unibet-bingo.png

Unibet Bingo (deschide un cont acum) este singura cameră de bingo care deține o licență care îi oferă dreptul de a funcționa legal pe teritoriul țării noastre. Conform D.ONJN 1564/25.08.2016 suntem singuri că ne putem juca aici până în 2026, deci iubitorii jocului de bingo au măcar această opțiune.

În cele ce urmează voi vorbi pe scurt despre Unibet Bingo. Dacă ești în căutarea unui articol mult mai detaliat, atunci te invit să accesezi acest link: https://pariurix.com/sala-de-bingo-online-unibet.html.

 

Camere Bingo

Sunt oferite 5 camere principale: The Arena, The Podium, Grand Prix, All Stars și Grand Prix. Mizele minime diferă de la cameră la cameră, cele mai ieftine bilete fiind în camera Grand Prix unde prețul începe de la doar 0,12RON. Tipurile de jocuri diferă și ele de la cameră la cameră, fiind oferite atât jocuri cu 75 de bile, cât și cu 80 sau 90.

Este important de precizat că platforma este dezvoltată într-un mod inteligent astfel încât poți consulta programul jocurilor pe întreaga săptămână, și poți cumpăra în avans bilete la orice joc dorești. Astfel dacă vezi un joc interesant, poți participa la el fără a fi necesar să fii online în acel moment.

 

Turnee Bingo

Unibet (vezi site-ul operatorului) organizează zilnic turnee de bingo unde sunt puse la bătaie pot-uri de mii, sau chiar zeci de mii de RON. Tot ce trebuie să faci este să acumulezi cât mai multe puncte în cadrul acelui turneu îndeplinind obiectivele impuse de organizatori. Mai multe detalii poți găsi în ACEST ARTICOL


Jackpoturi

Pe lângă premiile puse în joc, poți pune mâna oricând pe un jackpot foarte consistent care poate fi chiar de câteva sute de mii de RON! Pentru a lua un astfel de premiu tot ce trebuie  este să reușești să faci bingo dintr-un anumit număr maxim de bile, așa cum se poate vedea mai jos.

jackpoturi.png

Alte avantaje

Unibet este cel mai accesat site de jocuri de noroc din România, și singur care oferă în legalitate patru tipuri principale de gambling: pariuri sportive, jocuri de noroc, bingo și poker. Astfel cu un singur cont ai acces la toate aceste platforme și ai siguranța că te joci pe un site recunoscut pentru seriozitatea de care staff-ul dă mereu dovadă, dar și pentru faptul că platforma este foarte stabilă și lipsită de bug-uri. Așa că ce mai aștepți? Deschide și tu un cont chiar acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi