Joacă la Unibet Bingo în iulie și câștigă până la 50,000RON cu cartele răzuibile cadou!

Unibet Bingo (L1160657W000330), singura cameră de bingo licențiată în România, vine cu o super promoție pe durata lunii iulie 2017! Zilnic poți primi până la 3 cartele răzuibile, care îți pot aduce super premii: bilete de bingo, rotiri gratuite la jocuri de cazino, premii cash, dar și marele premiu de 50,000RON! Iar tot ce trebuie să faci este doar să joci bingo! Cu cât te joci în mai multe zile, cu atât vei avea mai multe șanse de câștig. Iar dacă în fiecare zi din iulie ai încasa câte 3 cartele, înseamnă că ai avea nu mai puțin de 93 de bilete! Iar atunci e imposibil să nu pui mâna pe un premiu consistent.

JOACĂ LA UNIBET BINGO ÎN IULIE ȘI ACUMULEAZĂ CARTELE RĂZUIBILE

CU CARE POȚI CÂȘTIGA PÂNĂ LA 50,000RON CASH!


Cum acumulez cartele răzuibile?

În primul rând trebuie spus că nu este necesar să optezi pentru această promoție. Pur și simplu trebuie să intri într-o cameră de bingo la alegere, și să începi să te joci. În funcție de suma pariată în respectiva zi, vei primi până la 3 cartele răzuibile după cum urmează:

  • 1 cartelă răzuibilă - pariază minim 25RON
  • 2 cartele răzuibile - pariază minim 75RON
  • 3 cartele răzuibile - pariază 175RON

Premiile sunt diferite în funcție de tipul cartei - cartela a 3-a are premiile cele mai mari, a doua premii medii, iar prima premiile cele mai mici. Totuși e mult spus ”premiile cele mai mici” pentru că și acolo ele sunt de fapt mai mult decât consistente așa cum se poate vedea mai jos:

JOACĂ LA UNIBET BINGO ÎN IULIE ȘI ACUMULEAZĂ CARTELE RĂZUIBILE

CU CARE POȚI CÂȘTIGA PÂNĂ LA 50,000RON CASH!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi